![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nē.
Cilvēks aiz manis bieži nejauši iešļaksta citrusaugļu sulu acīs. -------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
par laimi, ne pārāk bieži
cilvēks zem manis sapņo kļūt pasaulslavens -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē.. man nepatiktu uzmanība tik lielā mērā.
cilvēks zem manis domā, ka kādreiz kļūs bagāts. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
nu es ļoti ceru, ka tā būs.
Cilvēkam aiz manis nepatīk tas, ka otaku.lv nevar izdzēst ārā savus postus. -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nedaudz kaitina. XD Bet vismaz labi, ka tagad nekas no vērtības nepazūd.
Cilvēks aiz manis ir prātā noguris. |
Mimi |
![]()
|
mhm.
Cilvēks aiz manis elpo papīra maisiņā, kad nervozē. -------------------- (sun)
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē, es klikšķinu pildspalvu vai nemitīgi kustinu pēdas sēžot(skolā pirms kontroldarbiem, visbiežāk)
Cilvēks aiz manis ir pofigists. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
acīmredzot nē, jo atbildēju.
cilvēks zem manis ir nožēlojams neveiksminieks (atbilde 'nē' netiek ņemta vērā). -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es neesmu. :>
Cilvēks aiz manis reizēm vēlās savu māti nosaukt kādā putna vārdā. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
mm, laikam nebūšu pārāk liels putnu fans, tapēc nē. Bet tas nenozīmē, ka nav vispār gribējies nosaukt kādā vārdā. XD
Cilvēks aiz manis ir kautrīgs. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
diemžēl. :<
cilvēks aiz manis ar nepacietību gaida Valentīndienu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jo ātrāk pienāks, jo ātrāk paies. ellē jā!
cilvēks zem manis nesmādē humpalas. -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
ja labi mazgāta, nav ne vainas ^^
cilvēks aiz manis ir fascinēts par xikes'a funkcionālismu |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nav gan. Drīzāk, vīlies. Nav ne tuvu tas, kam būtu jābūt.
Cilvēks aiz manis piekrīt. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Es nez, kas ir funkcionālisms? Ja tev nelien unisat satelīts no smadzeņpoda ārā un tu neesi gundams, tad neesi mana māte, paga ko? Es eju gulēt.
Cilvēks aiz manis arī ir nogarlaikojies. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 August 2025 - 13:31 |