![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
parasti nē.
cilvēks aiz manis izbauda aukstus ziemas vakarus ar stipru vēju. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
izbaudu tos siltā istabā zem siltas segas.
cilvēks zem manis nežēlīgi mīl apsaldējumus! -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, ne žēlīgi, ne nežēlīgi
cilvēks zem manis šo klipu uzskata par slimīgu. (tiešām nesaprotu, kāpēc 1. man tas iepatikās 2. netek asinis) -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es teiktu--> wnk stulbs.
cilvēks zem manis visus blondos cilvēkus uzskata par līdzīgiem ^^; -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
līdzīgiem matu krāsas ziņā, jā.
cilvēks zem manis bieži saka "yo". -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
prakstiski nekad.
cilvēks zem manis ir spilvens. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
kaulainākais spilvens spilvenu vēsturē.
cilvēkam zem manis ir dormeo matracis. -------------------- |
Misa |
![]()
|
to pasaki tu XD
cilvēks zem manis ir dziedājis solo visas skolas priekšā. XD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
visas skolas ēkas priekšā aurojis Dzelzsgriezēju. skaitās?
cilvēks zem manis atminas skolas gadus ar smaidu uz lūpām. -------------------- |
Misa |
![]()
|
kad būs beigušies, atminēšos.
cilvēks zem manis aizraujas ar sēņu lasīšanu. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nea, es nekaunos. ;D
Cilvēks aiz manis pēdējā laikā stipri aizrāvies ar grāmatu lasīšanu. |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
QUOTE rono' date='Feb 17 2008, 23:36' post='120035'] Nea, es nekaunos. ;D Cilvēks aiz manis pēdējā laikā stipri aizrāvies ar grāmatu lasīšanu. Tikai dēļ skolas. Cilvēkam zem manis ir rozā nagu laka un ar to lepojās. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nekad nav bijusi, nav un diezvai kādreiz vispār piederēs man tāda lieta
![]() Cilvēks zem manīm šodien mājās 1h sēdēja un domāja iet vai neiet uz darbu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope, iet vai neiet uz kādu lekciju pirms darba, jo es biju absolūti nočammājusies
cilvēkam zem manis patīk dziedāt jautrā bariņā pie ugunskura vasaras naktīs -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 August 2025 - 23:07 |