![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
itkā nē.
cilvēkam zem manis paprasīja te kko ierakstīt. XD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
FAAAAK!!! Pakkuns VISU IZJAUCA LOOOOOOOOL! Nu nekas diaanai pirmais 200ajaa man otrais hehe pakuns paliek 3jaa XDD
Cilveeks aiz manis hhahahaha ![]() This post has been edited by Storm: Feb 20 2008, 22:38 -------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ne-e. spamoju no brīvas gribas un pie pilnas saprašanas esot.
(ZOMG! noooo~! tu iekomencēji 200to lapu! *dusmīgs*) cilvēks zem manis ir iecienījis vēlās vakariņas/ļoti agrās brokastis. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Veelas vakarinjas jaa - agras brokastis - veee...
Cilveeks aiz manis slimo ar anoreksiju -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, tas bija jau sen, kad slimoju.
cilvēks zem manis ir susmīgs uz mani, o es biju pirmā 200tajā lapā XD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
Noup, es esmu prieciigs par to XD hehe galvenais ka neesmu 3ais...
Cilveeks aiz manis domaa ka apelsiins > mandariins This post has been edited by Storm: Feb 20 2008, 22:48 -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
jā apelsīns ir lielāks nekā mandarīns. oO
cilvēks zem manis ciena mandarīnus vairāk. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Man tiešām mandarīni garšo labāk.
Cilvēkam zem manis nepatīk ziema. |
Misa |
![]()
|
nū.. atkarīgs no garastāvokļa. šoziem gan sapņoju par vasaru. citas ziemas gribu, lai tā nebeidzas.
cilvēkam zem manis šķiet, ka žurkas aste Kates avatarā atgādina slieku. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Damn straight. D:
Cilvēkam aiz manis ir plaša muzikālā gaume. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē. thrashisti mēdz būt, maigi sakot, aprobežoti.
cilvēks zem manis visu svešo piedēvē čigāniem. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neesu rasists.
![]() Cilvēks aiz manis gan ir. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope
cilvēks zem manis ir basists -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
nē, bet gribētos.
cilvēkam zem manis ir rōzā halātiņš. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
nē, tikai pidžama
![]() cilvēkam zem manis ir auksti |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 August 2025 - 19:43 |