![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
cik es atceros tad neesmu gan bijis
cilveeks aiz manis arii ir tikpat diivains cik es un 4 naktii buutu gatavs paarlasiit 21 lpp pilnu ar spamu -------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Hell, no, pie desmitaas lapas apniik
Cilveeks aiz manis jau saacis svineet nedeeljas nogali -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ha ha, labs joks.
cilvēks aiz manis "bold" tagus neraksta ar rokām, bet izmanto foruma interfeisa pogas. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
tu mani pazīsti labāk par mani pašu XD
cilvēks zem manis nekad neēd brokastis -------------------- ![]() |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Vispār ēdu, bet tad kad visi citi jau ēd pusdienas...
Cilvēks zem manis ir augstāks par 2 metriem -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
don't think so.
![]() cilvēks aiz manis šodien sēdēs mājās, omulībā un siltumā. This post has been edited by Mimi: Aug 17 2007, 11:09 -------------------- (sun)
|
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Nedomāju (bet kurš zin). Šodien tak ir pirma "Rīgas svētku" diena. Vajadzētu aizbraukt paskatīties.
Cilvēks aiz manis neredz nekādas jēgas visos šajos jautājumos, bet tomēr turpina uz viniem atbildēt. -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
da, jēgas nekur nav.
cilvēks aiz manis arī uzskata, ka gandrīz viss ir bezjēdzīgs -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tādas ir tās lietiņas.
Cilvēks aiz manis atzīst savu datora atkarību. -------------------- (sun)
|
slim |
![]()
|
You don't say!?
Cilvēks aiz manis dažreiz grib pamest visu un uzsākt dzīvi no jauna. This post has been edited by slim: Aug 17 2007, 11:31 -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Negluži. Man patīk mana pain in the ass mīļā dzīvīte.
![]() Cilvēks aiz manis labprāt dzīvotu cita cilvēka dzīvi -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
xikes |
![]()
|
Nea.. nemāku pat savu, kur nu vēl citu.
cilvēkam aiz manis labāk patīk Dirol nekā Orbit -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
srry eclipse green 4eva!
![]() cilveeks aiz manis veelas paseedot man oblivionu! -------------------- |
slim |
![]()
|
Un domas tādas nekad nebija
![]() Cilvēks aiz manis dažreiz nezin ko uzrakstīt apgalvojuma vietā. This post has been edited by slim: Aug 17 2007, 11:43 -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
Jā, un varbūt pat ne dažreiz, bet regulāri.
![]() Cilvēks aiz manis lasa POPCORN. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:47 |