![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop! Nokusa pirms es paspēju.
Cilvēks zem manis ir apdauzīts. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
jā.
Cilvēks aiz manis pašlaik ir histērijas stāvoklī. -------------------- (sun)
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Esmu rāms...
Cilvēks aiz manis paskaidros,kas ir paradokss. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Paradokss - apsurda, neiespējama jeb nereāla situācija, notikums vai tās apraksts. Piemēram; puma runā, zivs noslīkst upē.
But i could be wrong. Cilveks aiz manis ir labs cilvēks. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
/me palūkojās un neredz red Foxy sev priekšā
![]() ![]() Cilvēks zem manīm ir dzīvespriecīgs -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
pārsvarā
cilvēks aiz manis neēd brokastis -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Paradokss - apsurda, neiespējama jeb nereāla situācija, notikums vai tās apraksts. Piemēram; puma runā, zivs noslīkst upē. But i could be wrong. Naa, paradokss ir parādība, kad divi vai vairāki, vienu lietu vai parādību aprakstoši, šķietami pareizi, apgalvojumi, ir pretrunā viens ar otru. Nu, ja cepumu var uzskatīt par brokastīm, tad nē. Cilvēks aiz manis šodien aizgulējās -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pilnīgi pretēji
![]() ![]() Cilvēks zem manīm ir pētijis, kas lācītim vēderā ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
aha
![]() cilvēks zem manis vakar bija uz Overkill. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē nebija.
cilvēkam aiz manis ir kaut kas no HP. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Man kaads ir meeginaajis piesiet ka esmu poterpuika XD
Cilveeks aiz manis ir kreatiivs -------------------- skills of a snail
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
man ir kreatīvs mp3 pleijeris O_o
Cilveks aiz manis nav vesels -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ja gribās pafilozofēt, neviens nav īsti vesels. izņemot mani.
cilvēks zem manis prot peldēt brasā. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
Māku peldēt un ne tikai brasā
![]() Cilvēkam zem manis skolā bija/ir lieli panākumi sportā ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
laikam.
cilvēks zem manis sit vistas fileju. -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 August 2025 - 11:50 |