![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, bet no kājas gan man tīri labi sanāk.
cilvēkam zem manis ir izturīgas paduses. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu ... nezinu.
cilvēkam aiz manis ir koala, zaļa. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nop. Man ir Tīģeris - strīpains.
Nākamais postotājs aiz manis tikai turpinās spamot te ![]() |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mhm.
cilvēks aiz manis sagaidīja ko gaidījis, un tgd domā, kāda vella pēc vispār gaidīja. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es zinu ka tu runā par savu Dz.d - Daudz laimes - a kāda velna pēc tu viņu gaidiji to gan es nezinu ... Es neko negaidu tapēc ar neko nesagaidu
![]() Cilvēks zem manīm nepaspēja nopostot pirms to izdarīju es ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
protams, ka paspēju. paspēju pirms tava nākamā posta.
cilvēks zem manis ir pūtis prezervatīvu. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir ir
![]() Cilvēkam zem manīm šodien ir Dz.d. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Misa |
![]()
|
Es zinu ka tu runā par savu Dz.d - Daudz laimes - a kāda velna pēc tu viņu gaidiji to gan es nezinu ... Es neko negaidu tapēc ar neko nesagaidu ![]() tas nav par manu dz-dienu XD sagaidīju atvainošanos, ļoti gaidīju, kad cilvēks sapratīs, ka rīkojies nepareizi, saprata, bet kāda vella pēc es gaidīju? bet dz-dienu arī gaidīju. ^^ taču to, zinu kāpēc. laikam cilvēks zem manis skatās animi. This post has been edited by Misa: Mar 7 2008, 10:05 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
Not atm bet tā vispārībā jā
![]() ![]() Cilvēks zem manīm zin ko nozīmē ZERG ieksh mmorpg -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Pamatiigs n00b barins in short terms
Cilveeks aiz manis atrdada kko jauku -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]() ![]()
|
jā.
cilvēks zem manis dzer aktimel. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
nekaadaa zinjaa
Cilveekam aiz manis vajag dieetu xD -------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
jā, tauku diētu. tīru speķi intravenozi.
cilvēks zem manis bieži lieto līmlenti. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
nē, es bieži neloetoju līmlenti.
cilvēkam zem manis liekas, ka Nikolasa Evansa grāmatas ''Lēkt liesmās'' vāks ir banāls. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
apgaismo kāds izskatās, tad pateikšu.
cilvēks zem manis labprāt glezno/zīmē ar ūdenskrāsām. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 August 2025 - 09:32 |