![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
bingo
cilvēks zem manis mani pazīst -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
zinu tevi, bet nepazīstu.
cilvēks aiz manis nespēj sagaidīt pavasara brīvlaiku. -------------------- (sun)
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man tāda nav!
cilvēks zem manis ir griezis desu ar karoti. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
neesmu gan
Cilveekam aiz manis kkas iebira acii .. -------------------- skills of a snail
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Šodien nebiju tuksneša vētrā....
CILVĒKS AIZ MANIS NOVECO!!! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Dabisks process - līdz zināmam laikam to sauc par augšanu vēlāk par novecošanu
![]() Cilvēks zem manīm nesaprot kā tik ātri paiet laiks .... tiko bij piektdiena, jau trešdiena psc -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Kā jau visiem veciem ļaudīm..
cilvks zem manis nepanes laktozi. -------------------- |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Kas ir laktoze ?
![]() Cilvēks zem manis gatavojās lidojumam uz ... ? This post has been edited by IronSoul: Mar 12 2008, 10:13 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nesen tik atlidoju no Ēģiptes - nākamais lidojums nebūs tik drīz ...
![]() ![]() Cilvēks zem manīm kā jau ierasts, kā jau katru dienu, domā ko bi izdomāt, lai notītos ātrāk no darba - tiesa tā arī vēl ne reizi nav realizējis šo darbību ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm, ta ka man nav noteikts darba laiks, tad ir gadījies. Bet šodien es iešu prom normālā laikā
cilvēks zem manis pēdējo dienu laika ir notērējis tik daudz naudas, ka labāk to noklusē no vecākiem. kaut gan tērēju savu naudu, tomēr mamma mani lamā, ka manās acīs nauda nav vērtība ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
sanāca, bet drīz dabūšu atpakaļ.
cilvēks zem manis šodien nopirka biļeti/es uz metallica koncertu un iešāva pāris aliņus par to! -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nope.
cilvēku aiz manis nomoka aizcietējumi. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nope.
cilvēks zem manis ir happy šodien. uzminiet , kas man ir. ;D -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
Man aug dzerokļi un tas necik nav patīkami ... attiecīgi nevarētu apgalvaot ka esmu happy.
P.s. minēt ir grūti pa cik nepazīstu tevi ![]() ![]() ![]() Cilvēks zem manīm vakar izlasija daudz mangas ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nelasu mangas.
cilvēkam zem manis ir liels skapis, kur dzīvo L. SS wtf? ![]() nē, tu neuzminēji. -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 August 2025 - 05:16 |