![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Tādus mēsliņus es nelasu. ^^
Cilvēks aiz manis ir true nigga -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Neā, no dabas esmu truly bāla kā porcelāna lelle ar rozīgajiem vaigiem. xp
Cilvēks aiz manis nebija slimojis ar vējbakām. -------------------- (sun)
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Skjiet, ka nav sanaacis, vai tad pret to nav pote?
![]() Cilveeks aiz manis labpraat iet uz darbu un sanjem neatbilstoshi lielu (t.i. paaraak lielu) atalgojumu -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ohh yes i do!
cilveeks aiz manis skataas youtube videos! katru dienu! This post has been edited by Cowkiller: Aug 17 2007, 14:28 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
FAKE. esmu bērns.
![]() Nē, un katru dienu neskatos viss. Es caur torrentiem nokačāju. ![]() Cilvēks aiz manis ies uz MTV B-Day. This post has been edited by Mimi: Aug 17 2007, 14:29 -------------------- (sun)
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
iešu garām.. hehe..
cilvēkam aiz manis nav pases -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
tiešām nav.
vismaz ne līdzi. Atstāju mājās. cilvēks aiz manis it nemaz nepriecājas par to, ka šodien piektdiena un līdz ar to arī par gaidāmajām brīvdienām ne. -------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
Vasaras brīvlaikā visas dienas kā brīvdienas. :B Tāpēc taisnība.
Cilvēks aiz manis ir lielais Tokio Hotel antifans. -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nē, es viņus vienkāršī ignorēju
Cilvēks aiz manis iespējami mani šodien satiks ![]() -------------------- No name superhero
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
True
Cilvēks aiz manis grasās likvidēt karbonādi. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
patreiz nea.
cilvēks aiz manis arī domā, ka te lielākā daļa tautas apgalvojumos raksta to, ko paši dotajā brīdī dara vai kā jūtās. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nē, tikai pēdējās lapās sāka to darīt.
cilvēks aiz manis nezin ar ko atšķiras Burmillas no Burmisiem -------------------- ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Zin gan, mēs kadreiz krutie sētā sevi devējām par Burmisiem, taču neveiksminiekus un tos, kas netusoja ar mums - par stulbām Burmillām
![]() Cilvēks aiz manis aizslēgs šo Topic... |
xikes |
![]()
|
Nekā nebija.
![]() cilvēks aiz manis nedomā, ka šo spēli vajadzētu beigt -------------------- |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Nope, samērā interesanta laika nosišana, parcik otaku lasi reti ;D
Cilvēks zem manis ir 18+ gadus vecs un ir sportiska tipa cilvēks ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:49 |