![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
gadās.
cilvēks zem manis ir iedomīgs un uzskata sevi par labāku nekā citi. -------------------- Nori Nori Nori~ |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Kas ir ar tiem apgalvojumiem par cilvēku raksturīpašībām?! Pēdējā laikā te tādi itin bieži panesušies.
Nē. Bet neuzskatu arī, ka pilnīgi visi citi ir labāki par mani. Cilvēks aiz manis nerakstīs apgalvojumu par aiznākošā cilvēka raksturīpašībām. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Negatīva domāšana,mans tā nedomā.Visi ļautiņi ir vienādkaujami.
Cilvēks aiz manis gribētu piroinētiskas spējas(aizdedzināt lietas). -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
hmm .... būtu jau jauki, bet es tomēr vēlētos ko bišk savādāku! :]
Civēks aiz manis domā par AnimeFest ... -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
šad, tad atceros.
cilvēks zem manis ir ēdis buti. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Esmu
![]() Cilvēks zem manīm šodien neko negrib darīt - darbā visu dienu ir nosēdējis un tolkam neko nav izdarijis ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Skolā. Bet pārējais tāpat, jā. Man ielika nv par to, ka es BIJU izlasījis grāmatu. Sweet, eh?
Cilvēks zem manis ir galvā dīvains. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nu es domaaju gan... xD
Cilveeks aiz manis saprot kapeec kikyou raksta "biju izlasiijis" nevis "biju izlasiijusi" ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm, kkad es ar par sevi mēdzu runāt vīriešu dzimtē - toreiz, kad vēl visu laiku gruzījos par faktu, ka esmu meitene. Tad es sapratu, ka labi, ka vismaz neesmu gay, jo meitenes man vēl joprojām nav iepatikušās- pat ne vismaz tik, lai es no visas sirds vēlētos būt kāda no viņām
![]() ![]() Cilveks zem manis vismaz kādā dzīves posmā ir bijis neapmierinats ar to, kuram dzimumam pieder. This post has been edited by Tenma: Mar 17 2008, 18:05 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nekaadaa gadiijumaa
![]() ![]() Cilveeks aiz manis ir loti apmierinaats ar savu dzimumu XD -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nah. XD Man labāk patīk kā skan Aivars.
Cilvēks zem manis domā, ka Aivars ir krutākais vārds ciemā. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man patīk Ivans labāk,vai Juris.
Cilvēkam aiz manis nav iebildumu pret krieviem,kamēr šamie nesāk prasīt ''dāvanas'' un demolēt lietas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Skūtie Urļiki nevienam nepatīt, pat Krieviem ne
![]() Kam patīt zemās kārtas pārstāvji, kas dzerstās un zog. Latviešiem arī to pa pilnam laukos - visiem tādiem pa purnu. Vai uz Īriju, lai izdomā tiem kādu rehabilitācijas programmu ![]() Cilvēks aiz manis nemaz nav cilvēks ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aight, neesu cilveeks, bet datornerds
cilveekam zem manis garsho tekila |
Arts |
![]()
|
Esu dzēris,neatceros vai garšoja.
Cilvēkam aiz manis tīk karstvīns ar nagliņām....mmhhhaahhmmm*siekalojas* -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 August 2025 - 00:16 |