![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nē, nē un nē.
![]() Cilvēks aiz manis jau pārtingo dēļ brīvdienu sākšanās. ^^ -------------------- (sun)
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Noup, paartingoshana notiek vnk nonstopaa %)
Cilveeks aiz manis pashlaik rotalaajas ar piepuustu gumijas ezi |
Skalinja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-May 06 ![]() |
Nee, nerotaljaajas, ezis aizgaja pie Zakjiisha teeju dzert un bez manis, saproties.
Cilveekam aiz manis nepatiik teeju dzeroshais Zakiitis |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Kā tā? Protams ka patīk. Mans Lācītis dzer tēju kopā ar viņiem.
Cilvēks aiz manis nesaprot kāpēc runa iet par tēju dzerošiem zvēriem. -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Nesaprotu gan...
Cilveekam aiz manis patiik speeleet futbolu -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Nope.
Cilvēks aiz manis ies uz exile tusu -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ne.
Cilvēks aiz manis pirmo reizi ielīdis šai topikā. This post has been edited by Mimi: Aug 17 2007, 20:56 -------------------- (sun)
|
Skalinja |
![]()
|
Diemzheel, nee, sakara ar vasaras daudzsolosho izklaizhu klastu, regulaari sekoju shim topikam.
Cilvekam aiz manis pashlaik uzmacas kaads kaitinoshs individs. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
damn right.
cilveks aiz manis grib gulet -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
mmhm,tas ir mans pastavigais stavoklis =__=
Cilvekam aiz manis pashlaik tiek iebarotas nezinamas izcelsmes konfektes. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nea..
pats ēdu clvēks aiz manis māk žonglēt -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
Tikai ar motorzaagjiem :3
Cilveks aiz manis censhas saprast,kapec vel nav izgudrots kads baiss arbuuza hibriids,kam nebutu seeklinju |
Skalinja |
![]() ![]()
|
Nebriinaas, jo zina, ka tarakaani attiecaas sadarboties.
Cilveekam aiz manis majas ir nobedzinata kaada gadiem neatdota biblioteekas graamata |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
o, jā.. es gan pats nezinu, neatceros un vairs neticu, bet pēc bibliotekāres viedokļa, IR jābūt!
cilvēks aiz manis neplāno šonakt iet gulēt -------------------- |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
What are you nuts ? es jau dēļ tehnikuma stāšanās vajadzībām vakar GAIĻEZERĀ. 3.2h sēdēju krēslā, kam atzveltne man pat līdz pusmugurai nesniedzās, es žāvājos, es bakstījos, es biju garšļaukus... lai tiktu 5min garā acu ārsta vizītē, kurš man pateica, do this do this, SUGEE SUGEE !!!$!#@$!@% Ok tnx, bb
![]() Un tad 8.00 cēlos, lai ietu tur un tur un tur, un tad man pateica, nea tam rezultāti būs tikai 11.00. tā nu es aizgāju mājās un noskatījos INTERSANTO SPRAIGO ACTIOON PILNO naruto sēriju ... CAN YOU FEEL TEH SARCASM ? CAN YA??? So.. well.. IM SO FCKIN GONNA SLEEP TONIGHT . + vēl rīt tas meetings milzīgais. .. I aint nuts you know, I have some limits too.. Cilvēks zem manis ir anime dēļ nobastojis kādu stundu vai divas skolā ![]() This post has been edited by goku: Aug 17 2007, 22:13 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 06:59 |