![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, šis burvīgais laiks nerada tādu vajadzību.
cilvēks zem manis ir meklējis kurmi. -------------------- Nori Nori Nori~ |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
jap. esmu meklējis kurmi, bet tad man bija maz saprāta.
![]() Cilvēks zem manis nelieto mobilo telefonu. omg -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
lieto gan.
cilvēks aiz manis uz rokas nēsā pulksteni. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
sienas. bet nē.
cilvēkam zem manis nav draugu. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
kaut kādi jau ir.
cilvēks aiz manis ienīst skudras. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ne jau tā, ka ienīst, bet... Nepatīk arī īsti, ka viskautkas rāpo pa manu ādu/pusdienām.
Cilvēks zem manis ir noguris. |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ļoti :_______________________________________________;
cilvēks zem manis ir aizņemts, bet tik un tā atrod laiku ielīst te. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ielīšana šeit jau nekādu baigo laiku nepaņem, tāpēc - jā.
cilvēks zem manis savu mūziku izvēlas pēc iespējas augstākā kvalitātē un pajāj gigabaitus. -------------------- |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
ka tik ar ne. mūzika gandrīz 100% tikai mp3. ![]() Cilvēks zem manis ir totāls slaists un/vai dīkdienis. ![]() This post has been edited by monk: Apr 2 2008, 22:55 -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Pakkun |
![]()
|
nu TOTĀLS gluži nebūs..
cilvēks zem manis zin kādam patiesībā jābūt flashmobam. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Totaly like,some good ol' orgies included.
Cilvēkam aiz manis garšo trifeles. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
tās, kas ir no šokolādes, ne tās, kas aug zemē.
cilvēks zem manis ir spēlējis fanķikus. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ko tādu?
cilvēks zem manis paskaidros, kas ir "fanķiki" -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nebūs.
Varbūt cilvēks zem manis paskaidros, kas tie "fanķiki"? |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Sorry, not me.
Tomēr es ar gribu zināt, tapēc cilvēks aiz manis mūs visus apgaismos šajā jautājumā. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 15:18 |