![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Doh- vai juus dziivojaat PSRS vai tomeer nedziivojaat (kaut vienu nieka gadu)? Netuseejaaties ar krieviem un chigaaniem? Fantiki ir konfekshu & cita veida papiirinji. Visi beerni tach kraaja tos papiiriishus & speeleeja uz tiem. Vot tikai, kaa speeleet, to es neatceros. ;_;
Cilveeks zem manis speetu atkaartot manu varonjdarbu un neizdevushaas fleshmoba ietvaros tomeer speetu staigaat pa Spici halaataa (tas bija jautri) -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es spēju visu! bet neredzu vajadzību to darīt, kaut gan...... mans rōzā halātiņš ir mīlīgs...
cilvēks zem manis zin dzejoli gaismazz pilzz no galvas. -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es nezinu nevienu dzejoli no galvas
Cilvēks zem manis ir sitis barā kādu vājāku -------------------- |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
nope, esmu miermīlīga
![]() cilvēks zem manis mēdz trenkāt baložus |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
es viņus spārdu.
cilvēks aiz manis dauza visādus putnus. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē, esmu jauka pret zvēriņiem...
Cilvēks zem manis ir spēlējis Haunting Ground un var pateikt, vai bija labs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, neesmu geimers. pat ne bišķīt.
cilvēks zema manis lieto lauru pusdienās. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nu.. prasi laurai
![]() 1010001010111010001001001010100010 This post has been edited by Pakkun: Apr 3 2008, 21:24 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
352u95325u95u59.
Cilvēks aiz manis priecājas par pavasari un staigā saģērbies kā vasarā. -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē.
Cilvēkam zem manis garšo cepti kuponi. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ja ar kuponiem tu domā kupatus, tad jā. un, ja ar kupatiem es domāju pelmeņus, tad vēl vairāk jā.
cilvēks zem manis runā mīklās. -------------------- |
Misa |
![]()
|
nē. runāju wnk ātri un nesaprotami ^^;
cilvēkam zem manis ir caurumi atmiņā. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
reti gan. parasti notiek laišana gar ausīm.
cilvēks zem manis vienreiz beigs lietot zilo smailiju! -> ^^; -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jau četrus gadus neesmu izmantojis. Dies' pasarg.
Cilvēks zem manis ir hipijs. |
Pakkun |
![]()
|
dress-code dēļ ir gadījies
cilvēks zem manis ir būdists. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 15:18 |