![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
būdas nesēžu, nē.
Cilvēks aiz manis tur rajōnu! -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē
cilvēks zem manis tur anjonu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Redīsu! ^^
Cilvēkam aiz manis pastāstīs kko jauku. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
you're gonna die!
![]() Cilvēks aiz manis klausās klasisko mūziku un spēj to novērtēt. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
agrāk klausījos un novērtēju. tgd spēju novērtēt tā tikai saucamo "smago mūziku", un arī vieglo roku, nezinu vai šā veida roks arī pieskaitās pie smagās.
cilvēks zem manis zin, ka es esmu piu un tāpēc izmantoju geju smaidiņu ,un mani par to nenosoda. -------------------- Nori Nori Nori~ |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Īstenībā neko par tevi nezinu.
![]() ![]() Cilvēks zem manis jau bijis peldēt. This post has been edited by monk: Apr 4 2008, 00:21 -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
lidot arī
![]() cilvēks zem manis ir spējīgs nogulēt 14 stundas no vietas. -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Var nogulēt arī ilgāk...
![]() Ja ik pa laikam aiziet uz WC un ko iekož, lai nebeigtos spēka gulēt tālāk. Ziemā un rudenī agrāk universitātē ir noguletas tā daudzas nedēļas nogales - var kārtīgi atpūsties un atgūt spēkus. ![]() Cilvēks aiz manis atkal mokās ar bezmiegu, jo nepārvalda gulēšanas mākslas tehniku ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Gulēt vēl protu.
Cilvēks aiz manas pamanās pamosties vienā un tajā pašā laikā. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nā. kad zvana modinātājs tad arī mostos.
cilvēks zem manis ir indulis. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
cik zinu, tad nē
![]() cilvēks zem manis pamanās pamosties vienā un tajā pašā vietā. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Ja par sapņiem - jā (?)
Cilvēkam aiz manis patīk apkarināt un aplīmēt savu telefonu. |
Pakkun |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
[indīgā balsī] jā. ar kakām.
cilvēks zem manis jau staigā bez šallas. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Yuu, es negribu nomirt no karstuma xD
Cilveeks aiz manis sodien bija loti aiznemts... ![]() This post has been edited by Storm: Apr 4 2008, 21:52 -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē- līzko atnācu mājās, likos uz auss- man liekas, ka tas par aizņemtību neliecina
Cilvēks zem manis vēlētos kļūt par nevainīgu kristiešu meiteni, kas uzņēmusies misionāres darbu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 21:50 |