![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
And get gang raped by cannibals,paldies...nē.
Cilvēks aiz manis mīl furrijus! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nat realy ^^;;
Cilveeks aiz manis izbauda jauko laiku -------------------- skills of a snail
![]() |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Neparko neizbaudu. Riebjas šitais savādais aiks, kad nav ne īsti silts, ne īsti auksts. Un tad izlem ko vilkt mugurā. grrr Cilvēks zem manis nemāk aiziet laicīgi gulēt. This post has been edited by monk: Apr 5 2008, 01:18 -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
daa
Cilvēks zem manis ir redzējis spoku -------------------- |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
nope
Cilvēks aiz manis lielāko sestdienas un svētdienas daļu pavada neko jēdzīgu nedarot This post has been edited by Miyako: Apr 5 2008, 01:43 |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kinda.
Cilvēkam aiz manis ir jāiet gulēt, forgawdsake!!! This post has been edited by Ayumi: Apr 5 2008, 01:44 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Laikam jau
Cilvēks aiz manis ir pacifists |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tikai globālos mērogos
cilvēks zem manis gandrīz visu nokoda periodu pavada pie datora -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, nokoda periodu es pavadu jautrā kompānijā. kožot.
cilvēks zem manis prot uztaisīt reāli krutu papīra lidmašīnu. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nokoda periodu? nee, prefereeju kost krogos.
![]() cilveeks zem manis ir starp mecha niideejiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
naa, man mecha patīk. :3 it īpaši studio bones izpratnē.
cilvēks zem manis atnāks uz ABZ pasākumu nr.1. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē.
cilvēks aiz manis pārkārto savu istabu. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Man ir istaba? jipppīīī. Kur jāievācas?
Cilvēks zem manis nav cilvēks. ![]() -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
skuj viņ' zin'.
cilvēks zem manis jau ir veicis lielo pavasara tīrīšanu. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kas tā tāda?
Cilvēkam aiz manis patīk ar koku bakstīt citus cilvēkus,kuri knaksta citus kokus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 22:08 |