![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Es vakar jau kko kreftīgu iestūmu sejā.. šon diez vai
Goku pats sev paskaidro kāpēc ir 5dienu brīvdienas - Ceturdien 1.5 - Darba svētki,Piektdien 2.5 atstrādā 10.5 Pirmdiena 5.5 brīvs, jo 4.5 neatkarības deklarācijas pieņemšanas diena iekrīt svētdienā ... ![]() P.S. Es arī jūtos noguris kgan gulēju ilgi. Cilvēks zem manis no rīta ieklausās, kā putni/zvēri čivina This post has been edited by goku: Apr 23 2008, 15:09 |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ipaši kā zvēri čivina.
Cilvēkam aiz manis bieži ir déja vu. Tātad arī smadzeņu bojājumi. -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
blzz eye. katru dienu bez maz vai. Varbūt esmu tikai šizofrēniķis un īštenībā nekāds deja vou (vai kā tur) man nav.
Cilvēks zem manis ir ēdis kaķu barību -------------------- |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Nē, bet esmu skatījies kā draugs ēd =D
Par deja vu..... ir bijusi tāda sajūta, ka es nosapņoju, zināju, vai vienreiz to momentu jau piedzīvoju... ![]() Cilvēks zem manis mīl peldēt jūrā ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā! Pie tam ar visām drēbēm, kad ir silts ārā. Haaah, pagājušā vasara bija the best.
Cilvēks zem manis mīl vasaru! |
goku |
![]()
|
Yeah, vasara FTW!
![]() Cilvēks zem manis nemīl sauļoties (vnk gulēt saulē ...) |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
patīk gan.
cilvēks zem manis ir ar līku pipeli(vai vismaz gribētu tādu). p.s. nav jēgas noliegt, es tāpat zinu kā TEV ir! -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Iemācies lietot vārdus, pirms atver muti.
Nē, nav. ![]() Cilvēks zem manis prot 4< valodas. -------------------- ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
nop
cilvēks aiz manis regulāri vēlu iet gulēt? -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Nē.
Cilvēks zem manis ir lasījis grāmatu ''Operas spoks'' un pateiks, kurš tēls, atšķirībā no filmā attēlotā sižeta, ir ceturtais iesaistītais mīlasstāstā. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ne mazākās nojausmas - neesmu ne lasijis ne skatijies.
Cilvēks zem manīm cosplayos kko animefestā -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
vēl domāju. neviens nekad neuzminēs, ko es kosplejošu, ja to vispār darīšu
![]() cilvēks zem manis staigā zaļās kedās. -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vispār kedās nestaigāju. Staigāju melnās, vecās botēs, kas joprojām ir nepārspējami ērtas- oasics gel. Tas nekas, ka tās ir džeku botas- tas tieši padara tās vēl ērtākas, ņau
Cilvēks zem manis ir mācījies norvēģu valodu -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol nē.
Cilvēks zem manis zin, kas ir Touhou. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
O jā. XD
Cilvēks aiz manis vienkārši jūt, ka šodien ir piektdiena. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 18:25 |