![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Garšīga un veselīga manta.
Cilvēkam aiz manis garšo asinsdesas(man garšo). -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē. Patiesībā es nezinu. Man draaausmīgi nepatīk, kā izskatās, tad nu, turos pa gabalu.
Cilvēks aiz manis ēdienu vērtē pēc izskata -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Oh man. NO way. Now better give me some bread-shaped cucumbers.
![]() Cilvēks zem manis cenšas noskaidrot, ko īsti grib cilvēks virs viņa. This post has been edited by Yanka_ronin: May 7 2008, 17:39 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
ne'.
cilvēks zem manis mīl spageti. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man GARŠO spageti. bet arī atkarīgs no piedevām.
cilvēks zem manis vasarās lasa zāļu tējas. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
bišķīt. Kā jau raganēnam pienākās.
Cilvēks zem manis pastāstīs, kā uzrakstīt spoiler tekstu -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nestāstīs.
cilvēks zem manis prot piedot. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Un kā vēl. XD
Cilvēks zem manis neposto ne-zem-manis. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Gluži vai jā
![]() Cilvēks zem manis ir piedalījies freestyle battlā. Ja jā- tad kādā ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
nav.
cilvēks zem manis vēljoprojām nevar ķerties pie mājas darbu pildīšanas. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Pakkun |
![]()
|
var gan.
cilvēks zem manis visu stiepj līdz pēdējam. -------------------- |
Misa |
![]()
|
reti ko.
cilvēks zem manis vispār nedomā par to, ko domā citi. -------------------- Nori Nori Nori~ |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Lol, jā.
Vispār kā kuru reizi, bet no visiem tiem iedomājamajiem citiem, 99% indivīdu domas man tiešām pilnīgi neinteresē. Cilvēks aiz manis šogad vēl nav bijis pie jūras. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Esu bijis ne tikai, bet arī pašā jūrā - tiesa nejau mūsu baltijas
![]() Cilvēks zem manīm nemāk peldēt -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 20:10 |