![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē .......paga, kāds bij... um... jautājums?
Cilvēks zem manis ir narkotika. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ne man par to spriest, bet gan manis šņaucējiem, ostītājiem, sūkātājiem, injicētājiem, laizītājiem.
cilvēks zem manis ir zinošs mežrūpniecības un kokmateriālu apstrādes terminoloģijā. -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
never.
cilvēks zem manis šobrīd sēž skype un čato vai runā ar kādu. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, es sēžu krēslā.
cilvēkam zem manis ir ļoti vecs mobilais tālrunis. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vecs? Aizvēsturisks ;(
Cilvēkam zem manis piekāst mobilos- viņi galu galā ir radušies tikai tāpēc, lai varētu komunicēt, nevis krutuma mērījumiem -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
zvanīt, īsziņas. man neko citu īsti nevajag.
cilvēkam zem manis ir bakenes. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
cenšos uzaudzēt.
cilvēks zem manis ir apmierināts ar dzīvi latvijā. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
kamēr reņģes, maize, alus, metāls un bābieši ir, ko vairāk vajag?
cilvēks zem manis iet uz fitnesa klubu. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nope, bet moš derētu, a to atkal galīgs vārgulis palikšu
cilvēks zem manis uzskata sevi par vārguli -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, bet citi saka, ka esmu pārāk uzkačāta. Nu ko darīt- visu mūžu nodarbojos ar sportu, bet sirds joprojām vārga- atliek nedaudz paskriet un es sāku redzēt kaut kādu gaismu tuneļa galā.... Bet visādi citādi- esmu stiprs haha!!!
![]() Cilvēks zem manis ir nodarbojies ar kādu austrumu cīņas mākslu -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bija tāda leita - tiesa laika trūkuma dēļ pašlaik ne ar ko nenodarbojos tai jomā.
Cilvēks zem manīm fano par hokeju -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
nē, negribu aizrauties.
cilvēks zem manis ir pamanījis, ka tenmai ir uzradusies konkurente ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kādā ziņā? nē.
![]() cilvēks aiz manis man paskaidros. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Diez ko? hmm, kāds te runāja par fiziskām aktivitātēm...
Cilvēks aiz manis tikko tika no Centra līdz Juglai... kājām. |
Pakkun |
![]()
|
nē, bet pagājš5dien no vefa līdz mārupei... uz dibena šļūcu.
cilvēks zem manis mēdz priekā skaļi aurot. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 18:01 |