![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, bet man arī garšo sviestmeizes ar lasi. bet vēl labāk ar kausēto sieru dzintars ar sēnēm, ja pa virsu ir uzlikts gurķītis, sagriezts plānās šķēlītēs, vēl labāk, ja maizīte ir uzgrauzdēta ^^
cilvēks zem manis arī pastāstīs par savu gaumi uz sviestmaizēm. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu labi. Man visvairāk garšo saldskābmaize ar marinētu gurķi un šķinķi. Ā, bet ja nav saldskābmaizes, es gurķa vietā lieku virsū salātlapu, un tad vēl sieru. Vispār maize ir baigi laba manta. Mmmhmm.
Cilvēks zem manis grib mīkstu, siltu, svaigi ceptu maizi. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
iepriekš par to nedomāju, bet izklausās labi un tgd gan gribu. ;P
cilvēks zem manis šodien šūpojās [ne obligāti šūpolēs, jebkur, kur var šūpoties..] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Uz krēsla?
Cilvēks aiz manis ir pamatīgi nomaucies no krēsla. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet no šūpolēm gan
Cilvēks zem manis šobrīd ar naidu pilda matemātiku -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
HA! es sen jau matemātiku nepildu. jau kādu nedēļu ;D
cilvēks zem manis ir jaukiņshzz. un viņa draugi to dēvē par sauļukiņzu un bumbucīti. ^^; -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
No, es esmu ljauns un riebiigs kops dzimsanas.
Cilveeks aiz manis vakar pamaniija cilveeku cepuree -------------------- skills of a snail
![]() |
Misa |
![]()
|
jā, tikai tas noteikti nebija tas pats cilvēks, kuru pamanīji tu.
cilvēks zem manis gatavo ēst. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
TŪLĪT NO TEFIS BUTERBRODUS UZTAISĪŠU!!!!!!!!!!!111oneoneuno
Cilvēks aiz manis ir angrieh. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Dis is for de houmīz in de hūd?
Cilvēks zem manis tulīt kaut ko par sevi pastāstīs. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
nū par sevi varu pastāstīt to, ka tādi interesantā paskatā tērpti cilvēki manī izraisa lielu apbrīnu.. xD nez ko viņš domāja..
![]() cilvēks zem manis, nesaprot par ko es runāju. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arts |
![]()
|
Ko tur nesaprast?
Ayumi,tas nav niggers,tas ir tīrs wiggers. Cilvēks aiz manis ir azns. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
Tikai ar līmlenti.
Cilvēkam zem manis labāk patīk Zewa nekā Tempo, izturīgākie mutautiņi Eiropā. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tualetes papīrs 4ever!
cilvēks zem manis neraksta sakarīgi. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 23:48 |