![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Actualy "antisociaals" un "ar killera noslieceem" ir quite nesaliidzinaams jeedziens ;P Nee, es neesmu killers.
Cilveeks aiz manis tikko izdzeera daudz alus un noskatiijas (labu) filmu ^^ (elthon john ^^; ) piu piu piu edit : ja kas tad piu piu vietaa ir b.l.a b.l.a (juus zinaajaat ka double post is impossible? O_o) This post has been edited by Storm: Jul 1 2008, 02:28 -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mm jā, es reiz mēģināju ko tādu kā "Cilvēks zem manis ir es" Tad laikam kāda stunda jānogaida, lai tas būtu iespējams.
Labu filmu es redzēju.... pirms mēneša? Nez.. aizraujos ar pārbaudītām dokumentālajām. Mākslas filmas ir pārāk neuzticamas, var uzrauties uz kakša. Cilvēks zem manis ir spēlējis/spēlē grupā -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Ko ta' ? Es ir speelet visaads speel's
Cilveeks aiz manis ir mulkjis Spam for victory! This post has been edited by Storm: Jul 1 2008, 11:59 -------------------- skills of a snail
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
f.ck the what!
Cilvēks aiz manis ir gnomiks. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja 1,80 m ir gnomiks, tad jā
Cilvēks zem manis ir gomiks (whatever it is...a gay? ![]() -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Pati tu gomiks! ;D
Cilvēks aiz manis ir lomiks. |
UTKINS |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kas tas par !@#$%^ te vispār notiek? es saprotu ka foruma nekas interesants nenotiek jau kops hvz kura laika bet nu šitāds s!@#$s kam viņš ir vajadzīgs? Lai vien kari ierakstītu kaukto bezjēdzīgu un vēlāk vel bezjēdzīgāk uz to atbildētu?
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Kas tas par !@#$%^ te vispār notiek? es saprotu ka foruma nekas interesants nenotiek jau kops hvz kura laika bet nu šitāds s!@#$s kam viņš ir vajadzīgs? Lai vien kari ierakstītu kaukto bezjēdzīgu un vēlāk vel bezjēdzīgāk uz to atbildētu? Šis ir solidaritātes posts. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
cilvēks zem manis neņems pierē šos īgnos ņurdienus un atceroties, ka shis nav nopietns thread turpinās postot kkādas muļķības
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
dear god, yes!!!
cilvēks zem manis slikti atceras sejas. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jap! un tikpat slikti vārdus
![]() cilveks zem manis nesaprot, ko tad vēl var atcerēties pēc kā cilvēkus identificēt -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
seja un vārds jau nav vienīgais, kas nosaka cilvēku.
cilvēks zem manis prot dejot džigu. -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis spele shinobilegends.com -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Pakkun |
![]()
|
nē.
cilvēks zem manis spēlē "kas dārzā". -------------------- |
Tenma |
![]()
|
sen nav gadījies
cilveks zem manis spēle Heroes of Might and Magic III -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:43 |