![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ek.. takarība vienkārši tā "fotogrāfija" ir
Cilvēks aiz manis sen nav gājis pie zobārsta -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
aha. man ir ārkārtīgi veselīgi zobi.
cilvēks zem manis sev fanātiski meklē visādas kaites(šitā slimība pat kkā saucās, tikai aizmirsu kā.) -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
yap ^/_\^ vismaz daļēji
cilvēks aiz manis baidas no kukaiņiem ? -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, man viņu tikai krīt uz nerviem..
cilvēks zem manis grib nokrāsot matus. xD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē. ..ja nu vienīgi mazuļa caurejas krāsā
![]() cilvēkam zem manis arī radās tāda pat vēlme kā man. -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es esmu sveeti nozveereejies nekad nenorkaasot (neizbalinaat) blondus vai uz to pusi kraasaa matus xD Man gan ir padoma tumshi sarkani bet kaut kaa nekraasojaas xD
Cilveeks aiz manis labaak dzer apelsiinu sulu nekaa alu. xD -------------------- skills of a snail
![]() |
Pakkun |
![]()
|
nē. vienkārši nē!
cilvēks zem manis ir pagaršojis būvniecības ģipsi. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
grib;etu, diemžēl nē
Cilvēkam pēc manis patīk vīrieši triko -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
diez vai.
cilvēks aiz manis klausās ABBA -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
nav gluži mans lauciņš.
cilvēkam zem manis negaršo plūmes. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Žāvētas ir normālas....svaigās ir nedaudz par skābu.
Cilvēks virs/zem/aiz/no/pie/pēc manis nav pieredzējis cilvēces šausmas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu vai zini, es esmu straadaajoshs cilveeks un ar to man shkjiet pietiek. Ja nepietiek, var reizi pa reizei delfos ielist un nopuusties "kur gan taa cilveece nonaaks? Postaa un tikai postaa..."
Cilveeks aiz manis shobriid nav iisti skaidraa -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nop, neesmu.
Cilvēkam zem manis ļoti niez kāja -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
mhm, ciska saniezējās.
cilvēks zem manis ir piedzīvojis hemoroīdu šausmas. XD -------------------- |
Kaede |
![]()
|
nē, noteikti neesmu
![]() cilvēkam zem manis arī besī reklamas "ahoi, Bebra kungs!" -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:04 |