![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Plānots nav.
Cilvēkam aiz manis ir 7 apavu pāri. This post has been edited by [c]rono: Aug 5 2008, 00:20 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hm, tiešām septiņi!
Cilvēkam zem manis ir vairāk augšdaļas apģērbi par apakšdaļas apģērbiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas, ka vienādā skaitā. Kautkā parasti, kad pērk augšdaļu nopērk arī atbilstošu apakšdaļu.
Cilvēks aiz manis spaida visus citiem saliktos linkus sigos. XD QUOTE Hm, tiešām septiņi! Tev nu gan daudz apavu, man tikai 5. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nespaidu,nav tik garlaicīgi.
Cilvēks aiz manis mīl gardi ņurdēt. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man vairāk pie sirds iet ņarda gurdēšana.
cilvēkam zem manis nepadodas latviešu valodas gramatika. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Viduvēji.
Cilvēkam aiz manis nepadodas simboli. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es par to varētu pastrīdēties.
Cilvēks zem manis visur redz simbolus un simbolismu -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
O, jā, taču es saprotu, ka citi to neredz, tāpēc tas dzīvot netraucē.
Cilvēkam zem manis garšo gaļa :3 -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ļoooti.
Cilvēks aiz manis ir izvēlīgs. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pret dažādām lietām dažāda izvēlīguma pakāpe.
Cilvēks zem manis ir konservatīvs -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ne visās jomās un ne vienmēr. Reeeeeeizēm.
Cilvēks zem manis bieži par kaut ko ir starā. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mjaaaa, pat divās - katra kāja savā starā
![]() cilvēks zem manis bieži ir tieši vienā starā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Svārkiem laikam ir tikai viena stara XD Un valkāju es tikai svārkus, ciest nevaru bikses, bļa XD
Cilvēks aiz manis skatās Stargate XD -------------------- |
Arts |
![]()
|
Jā.
Cilvēks aiz manis nevar ciest,kad gaisma atspīd monitorā. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
Aha. Tāpēc tagad manā istabā ir sasodīti blīvi aizkari Un neviens gaismas stars netika cauri! Hooooo!
Cilvēks zem manis apsver domu padarīt sevi par idiotu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 July 2025 - 09:57 |