![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Varētu pamēģināt.
Cilvēks aiz manis jau ir idiots. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
NĒEE ES NEESU,NETICIET VISIEM,KO SAKA,KAS!
Cilvēks aiz manis ir iesaldēts. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā... šausmīgos murgos... wtf vienkārši... es pat normāli gulēt neprotu.
Cilvēku zem manis ir noķēris murgs, ar ko es domāju sekojošo- viņš nepamostoties ir gulējis PATIEŠĀM neparasti ilgi un sapņojis kaut ko stulbu -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man ir ciets un ātrs miegs,pag nē....es sapņoju,ka spēlēju CS - īstenībā.
![]() Cilvēks aiz manis sapņos nonāk kkādās filmās vai spēlēs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Reizēm. Pēdējais tāda veida sapnis laikam bija šodien, kad galva sajauca kopā kaut kādu tur trilleri, House un Scrubs ar reālo dzīvi.
Cilvēks zem manis mīl ausis. |
Arts |
![]()
|
Im not a body part man.
Cilvēkam aiz manis ir fetiš uz dažādām ķermeņa daļām. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, priekšroku dodu cilvēkam kopumā.
Cilvēks zem manis priekšroku draudzībā dod dzīviekiem nevis cilvēkiem, jo cilvēki esot ļauni maitas XD -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tā nav taisnība. Tomēr, tas arī nenozīmē, ka taisnība ir pretējam.
Galvenais ir spēt saskatīt kas un kā.. Cilvēks aiz manis krāj Rimi uzlīmes. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja kādreiz kāda gadās, atdodu muterei.
Cilvēkam zem manis ļoti garšo saldumi. |
Arts |
![]()
|
Sladkoježka neesu,bet garšo.
Cilvēks aiz manis ir sladkoježka. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ja jāizvēlas starp kaut kādu konfekti un pipargurķīšu burku, varat minēt 3,6 reizes ko es izvēlēšos, lai piekostu pie alus.
cilvēks zem manis 'š' vietā nereti liek 6. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Vai tā nedara krievi, gadījienā? Tad jau es varētu izmantot pusi no sešinieka.
Cilvēks zem manis ir nepilsonis -------------------- |
Arts |
![]()
|
Kad pakāsu pasi,tad it kā biju.
Cilvēks aiz manis ir pakāsis svarīgas lietas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kam negadās.
Cilvēks aiz manis saprot manu sāpi, kas grauž manu trauslo dvēseli D,: -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
liek... nooot. Do u have one?
Cilvēks zem manis ir augsti morāli attīstīts -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 July 2025 - 10:29 |