![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, amorāli neattīstīts
![]() cilvēks zem manis arī -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
cilvēkam zem tevis ir skaidrs, kas ir morāle, un tādā gadījumā apgalvot, ka neattīstīts ir absurdi XD
Cilvēkam zem manis ir jautri :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā gan, šī dziesma uzlaboja garīgo. XD
Cilvēkam zem manis tīk strīpas. This post has been edited by Kikyou: Aug 7 2008, 13:27 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
O jā! Tigra izsaka visu ne? XD
Cilvēks zem manis ir stilīgs. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, es esmu stilīks. rase tāda.
cilvēkam zem manis tīk mušmires. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
smukas ir, strīdēties nevar.
Cilvēks zem manis ir ēdis mušmiri -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Jā, bet jāatzīst, ka man paveicās, jo tā nebija zaļā, kā arī apēstais daudzums bija ļoti minimāls. Vai jūs zinājāt, ka agrāk cilvēki izmantoja mušmires dažādu vēdera čušļaku, kā cērmju, ārstēšanai.
Cilvēks zem manis ir smuks. :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nezinu. Dažam esmu skaists, citam kroplīgs.
Cilvēks zem manis paskaidros, kas ir Kaito, un kāpēc viņam ir tik brīnišķīga balss un kur viņu var meklēt un kādā sakarā Ew- tas ir dators??? ;((((( bļe This post has been edited by FuschichO: Aug 7 2008, 14:44 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Cilvēks zem manis paskaidros, kas ir Kaito, un kāpēc viņam ir tik brīnišķīga balss un kur viņu var meklēt un kādā sakarā Ne gluži dators, bet vocaloid, ko ražo Yamaha. Bet dont worry, Kaito balsi ir iernājis, iedziedājis cilvēks taču es nevaru atrast, kas konkrēti. Cilvēks zem manis ir spēlējis, spēlē, kādu ar karu saistītu spēli. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
huh, kas par jautājumu
![]() cilvēks aiz manis bieži cenšās atturēt citus no muļķīgas rīcības This post has been edited by vampiregirl: Aug 7 2008, 23:12 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nope,patīk noskatīties sekas.
Cilvēkam aiz manis ir šokolādes penis,kas ejakulē naudu(papīra). -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, un vai Tu vienreiz iemācīsies nebūt rupjš bezsakarā?
cilvēks zem manis ir Arts -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Nē, un negribētu būt. Būtu grūti atrast draudzeni. XD
Cilvēks zem manis gribētu būt arts. ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
No way.
Man patīk būt par xikes. Cilvēks aiz manis baidās no zirnekļiem. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nē, es gribu būt Aleksandrs.
Bet atbildot uz xikes jautājumu: Man 2x ir iekodis zirneklis, bet tieši no tās sugas es nebaidos. Vispār cenšos nebaidīties- esmu briesmīgāka par to nabaga zirnekli. Cilvēks zem manis gribētu būt kāds cits-kas? This post has been edited by FuschichO: Aug 8 2008, 12:35 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 July 2025 - 01:43 |