![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm.. nēesmu gan.. donn'o, what you mean by it.
Cilvēks aiz manis šogad staigāja basām kājām pa peļķēm un par to priecājās -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
diemžēl nesanāca
Cilvēks aiz manis uzskata, ka ir ļoti sintētisks -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nē, esmu vairak kokviļņaina.. XD
cilvēks aiz manis tagad klausās SWH Rock -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
dažreiz, kad apnīk darbā kalusīties LR 2
Cilvēks aiz manis nespēj izdomāt šovakar vai braukt uz jubileju labam draugam vai nē. This post has been edited by Seila: Aug 28 2007, 15:04 -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nai. Cilvēks aiz Tevis ļoti labi apzinās ka rīt ir darbadiena.
Cilvēkam aiz manis patīk akapella. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
patīk gan.. bet ne vairāk kā 5 balsis.
Cilvēks zem manis šobrīd domā par savu lirisko es, kas dzīvo viņa astrālajā ķemenī -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Domāju, gan tikai astrālais ķermenis ir tālu prom no mana reālā ķermeņa un astrāli atrodas tur kur tam ir jābūt neviss mājaš pie datora.
Cilvēks aiz manis dzīvo tikai vienai dienai. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Yume |
![]()
|
nē... es vienkārši dzīvoju
cilvēks zem manis vēl nav mani apsveicis dzimšanas dienā -------------------- ![]() |
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
Pieņemu, ka nē, ja vien neskaitās 69. vidusskolas kopējais apsveikums.
Cilvēks aiz manis šodien jūtas vientuļš -------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
Yume |
![]()
|
nē... jūtos ļoti apdāvināta...
Hmm... 69.vsk kopējais apsveikums... tu arī no turienes? cilvēks aiz manis priecājās par šodienas laika pstākļiem -------------------- ![]() |
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
jā
![]() Cilvēks aiz manis pirms mirkļa izlasīja šo uzrakstu un tagad posto atbildi |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Nop !
Cilvēks aiz manis ir ģeniāls jo pamatos to. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop. Neko darīt, ne?
Cilvēks zem manis mīl padot citiem flaķenes. This post has been edited by Kikyou: Aug 29 2007, 02:02 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
The're all mine! Nekad! XD
cilvēkam aiz manis pat patīk šie pēdējo dienu laikapstākļi. -------------------- |
Yume |
![]()
|
bwahaha.... tagad izlasi manu pēdējo jautājumu šajā laipā.. Liek justies neoriģinālam? hehe
Ok, nē, man nepatīk kad ir auksti. cilvēks zem manis ir kaut reizi dzīvē iepircies intīmpreču veikalā -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 06:17 |