![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, es piecēlos pirms stundas. Jūtos labi. Šonakt laikam negulēšu- kaut kā tas sasodītais iekšējais pulkstenis jānoregulē, kaut vai vardarbīgi neguļot.
Cilvēks zem manis šad un tad vēro saullēktu no samērā augsta punkta -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
4. stāvs skaitās? Ja tā, tad jā, katru rītu. =w=
Cilvēks zem manis iet gulēt, kad citi mostās. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nu tik traki vēl nav
![]() cilvēks aiz manis mostās, kad citi iet gulēt -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nu, noteikti ir kādi citi, kas iet gulēt, kad es mostos...
cilvēks zem manis šodien visu dienu nosēdēja pie datora -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, paldies dievam.
Cilvēks zem manis ir redzējis filmu Lavender (2000) ^^ -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop.
Cilvēks zem manis zin par Vocaloid. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, bet es zinu par Freakazoid
cilvēks zem manis prot gulēt ar acīm vaļā. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
To prot tikai Shatako
Cilvēks zem manis guļ uz vēdera -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
Dažreiz, kaut meitenēm tas laikam nav pats labākais variants, bet man ir ērti tad, kad mans mugurkauls ir daudzmaz taisns. Grūti dzīvot ar garu muguru.
Cilvēkam zem manis ir gara mugura -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nop
cilvēks aiz manis šodien dosies uz svinībām -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Vakar jau biju, šodien vairs negribu.
Cilvēks aiz manis bieži kautkur dodas. |
Kikyou |
![]()
|
Citas dzīvokļa istabas skaitās?
Cilvēks zem manis is bringin' the sexy back. Lol. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jā, mazulīt.
cilvēks aiz manis ir redzējis fiftiju dzīvajā. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
vampiregirl |
![]()
|
nep
cilvēks aiz manis šodien apēda vismaz 5 saldējumus -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Kad es vispār ēdu saldējumu? Pirms pāris dienām dabūju konfekti.
Cilvēks zem manis aizmirst sevi palutināt ar garšīgām lietām -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 July 2025 - 18:31 |