![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nea.
Cilvēks zem manis reizi gadā iet pie higiēnista. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis neatceras kad un vai vispār ir bijis pie higiēnista. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pie higiēnista laikam nav būts. pie zobārsta gan reizēm nākas aiziet
![]() cilvēks zem manis ar pie zobārsta iet ļooti nelabprāt -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nu, neteiktu, ka baigi patīk. :/
cilvēks aiz manis bēg no zobārstiem. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, man patīk! C:
Cilvēkam aiz manis ir milzīgas ausis. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, mazas un bik spicas. Tas laikam liecina par agresīvu un egoistisku raksturu.
Cilvēks zem manis ir nodarbojies/as ar hieromantiju/citu ķermeņa zīmju nolasīšanu -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
citas ķermeņa zīmes.. tas ir kā.. smaka, vai? : D
cilvēks zem manis mēdz kļūt hiperaktīvs no pārmērīga cukura daudzuma organismā. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Bah,man kļūst nelabi tikai.
Cilvēku pēc manis neietekmē daudzi faktori. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
domāju, ka ietekmē.. (dīvains jautājums)
cilvēks aiz manis savu sigu ir zīmējis/rakstījis pats (tb nav cita taisīta, nav citāds ir smth) -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā.
Cilvēks zem manis dzer o.5 tilpuma tēju This post has been edited by FuschichO: Aug 13 2008, 21:06 -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Šobrīd nē, bet vispār mans līdzistaipāmais termoss ir o.5l, tātad vispār jā
Cilvēks aiz manis tūlīt man ieteiks, kuram darbam no zīmētāju sadaļas taisīt fanartu Dojo spēlei. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nope. Vajadzētu?
Cilvēks zem manis ir blonds -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nē, mana matukrāsa ir pārāk perfekti gaišbrūna, lai censtos ko mainīt.
Cilvēks zem manis ir izpalīdzīgs, vismaz tam pašam tā šķiet. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Ja man gribas, tad esmu
Cilvēks aiz manis mēdz diezgan bieži izmantot uzziņu dienesta tālruņa numuru. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ne-e.
Cilvēks aiz manis strādā uzziņu dienestā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 July 2025 - 13:39 |