![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē
Cilvēks zem manis strādā -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Vajadzētu. Bet tā vietā, es postoju šajā topikā.
Cilvēks aiz manis zin, ka naktī no/uz sestdienu/svētdienu būs daļējs mēness aptumsums. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nē, nezinu. Un arī pilnīgi vienalga, mēness aptumsumi mani nekad nav interesējuši.
Cilvēkam aiz manis patīk ķieģeļi. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Kopš manas iepriekšējās dzimšanas dienas man vairs nepatīk ne ķieģeļi, ne bruģakmeņi. Un dāvināšana dāvināšanas pēc arī ne, jo es to sāku uzvert kā "noslīcinies" nevis kā joku.
Cilvēkam aiz manis šovasar ir iekodusi lapsene. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, mēs esam draugi.
Cilvēks zem manis tur uz mani ļaunu prātu (kabatā) -------------------- |
Mey4D |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 13-April 08 From: Visums -> Galaktika -> Zeme -> Eirāzija -> Eiropa -> Latvija -> Rīga -> Purvs -> Māja -> Dzīvoklis -> Istaba -> Gulta ![]() |
i-nemaz ne =P
Cilvēks zem manis valkā brilles -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Ne ikdienā.
Cilvēkam zem manis ir krāsainas kontaktlēcas/sklēras -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, bet moš vajadzētu?
cilveks zem manis domā, ka man vajadzetu ieviest krāsainas kontaktlēcas. kāda krāsā? -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Mey4D |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 31 Joined: 13-April 08 From: Visums -> Galaktika -> Zeme -> Eirāzija -> Eiropa -> Latvija -> Rīga -> Purvs -> Māja -> Dzīvoklis -> Istaba -> Gulta ![]() |
nē, bet mana paziņa gan =<
Cilvēks zem manis uzskata ka man vaidzētu uzlabot savas zīmēšanas prasmes. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Vajadzētu gan.
Cilvēks zem manis taisa sev bruņukreklu -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
Nē.
Cilvēks zem manis taisa -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, jau uztaisīja.
Cilvēks aiz manis cenšas izmainīt savu gulēšanas režīmu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nepavisam, bet vajadzētu.
cilvēks zem manis mēdz pārmest krustu. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nemāku.
Cilvēkam aiz manis ir maza istaba. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 July 2025 - 07:09 |