![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja nu vienīgi mana trešās klases bezsakarīgā Ziemassvētku luga skaitās, neesmu. (Tur bija kādas 8 lomas priekš eglītēm.)
Cilvēks zem manis ir nolicis traktora tiesības. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tikai kluci.
cilvēks zem manis prasmīgi rīkojas ar ēdam-irbulīšiem. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
+/-. Es nepareizi turu pildspalvu (es to turu tā kā bieži tur irbuļus), ar irbuļiem man nav grūti rīkoties. XD
Cilvēks zem manis labprātāk ēd ar koka piederumiem. This post has been edited by Kikyou: Aug 19 2008, 16:56 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, bet ar kārtīgi koptiem.
Cilvēks zem manis ēd ar muti. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā.
Cilvēks zem manis guļ ar muti uz augšu. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vai ar purnu uz leju nosiekalojot spilvenu.
Cilvēks aiz manis siekalo spilvenus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
No.
Cilvēks zem manis izskatās pēc pandas. (Loki zem acīm utt) XD -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ir, jau ir.
cilvēks aiz manis šodien nav pametis savu māju. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vēl nav, bet pēc pusstundas gan iešu ārā. Kautkā sasodīti reti gadās veselu dienu notusot četrās sienās.
Cilvēks zem manis grib krāsot matus. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... moš derētu piekrāsot saknes melnas atkal...
cilvēks zem manis nekad nav krāsojis matus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
To dara.
Cilvēku aiz manis nemīl tehnika. -------------------- ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tehnika ir mans draugs! Izņemot elektriskās zobubirstes. Un svarus ^o^
Cilvēks aiz manis garšīgi gatavo ēst. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tigra2 |
![]()
|
Ja, esmu riktīgi feins pavārs, it īpaši, kad runa iet par uzkodām. :3 Un maizītēm. >:3
Cilvēks zem manis ir labs zobārsts XD. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Visu varu izdarīt ar plaķenēm!
Cilvēks aiz manis seko līdzi olimpiskajām spēlēm. |
Kikyou |
![]()
|
Nē. Bet zinu, ka mūsējie bronzu dabūja.
Cilvēks zem manis zeltu varētu dabūt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 July 2025 - 19:23 |