![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Jā gan.
Cilvēks aiz manis pirks Monopolu, kurā iekļauta Rīga. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Nekad ;D Labāk jau Ņujorku ;_;
Cilvēks zem manis beidz 3 reizes... (labāk nejautā) -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ir gadījies 5 reizes.
Cilvēks zem manis nejautās -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
es apgalvošu
![]() Cilvēks zem manīm ir sēdējis zem palmas ēdis banānus un neko nedarijis vairāk kā vienu dienu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man nevajag palmu un banānu, lai es neko nedarītu vairāk kā vienu dienu : D
cilvēks zem manis ir visai noslēgts. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jūū riktīgi noslēgts ... it īpaši esu noslēgts pa piektdienas vakariem pēc pāris aliņiem
![]() Cilvēks zem manīm zin kas ir shrubbery -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Kā lai es to zinu!?
Es esmu blonda! Cilvēks zem manis šodien salija This post has been edited by Patachan: Aug 21 2008, 14:09 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
nea
cilvēks zem manis mēdz visai bieži pamatīgi izgāsties -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mēs visi gāžamies,tādēļ mums ir jāceļas.
Cilvēks aiz manis nespēj piecelties. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Spectre |
![]()
|
Uz tilta stāvēja trīs viņš, viņa un viņam.
Cilvēks zem manis ir vārījis zapti (tiešajā nozīmē, pārnestā nav interesanti, visi to ir darījuši) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es esmu tikai skatījusies kā to dara
Cilvēkam zem manis nepatīk čūskas -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neitrāla attieksme.
cilvēks zem manis bieži žāvājas. -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
ņē.
cilvēks zem manis ir visā nopietnībā draudējis kādu nogalināt. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
kas? ēēs? nu nē!
![]() cilvēkam zem manis atvilktnē ir attaisīta superlīmes tūbiņa. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, nesen ieguvu, be vēl nav attaisīta. kurpe gan jau atslāņojusies atkal, tā kā drīz tiks attaisīta.
cilvēks zem manis ir kādreiz ar superlīmi salīmējis pirkstus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 July 2025 - 15:08 |