![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nav en jausmas ...
Cilvēks zem manīm uzskata ka ceturtdiena (it īpaši vakars) ir labākā nedēļas diena (morālajā ziņa) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kad man pienāks kāda ceturtdiena (pēdējos 2 3/4 mēnešus man ir tikai sestdienas), tad arī varēšu atbildēt.
Cilvēkam zem manis patīk lietains laiks. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
it ne maz >.< patīk, kad ir patīkami karsts un saulains
Cilvekam zem manis bija garlaicīga diena -------------------- ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nē, pavisam noteikti ši nebija garlaicīga diena
cilvēks aiz manis ir atradis savu Brīnumu (saproti kā nu gribi) -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mhm!
Cilvēks aiz manis ies uz skolu saģērbies melnā,lepnā gaitā,ar zibeņojošām acīm. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
diemžēl es nevarēšu saģērbties melnā, jo man būs jāģērbj mugurā skolas forma.
Cilvēks zem manis neieredz skolu -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Jā, bet nu tās mokas ir beigušās muahaha!
Cilvēks aiz manis regulāri iet vēlu gulēt -------------------- ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Diezgan bieži tā sanāk, bet šodien es iešu gulēt paagri (tulīt pēc šī komentāra uzrakstīšanas), jo man nenormāli nāk miegs.
Cilvēks zem manis nēsā kontaktlēcas -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, brilles.
cilvēks aiz manis ir noskatijies Loveless vairākas reizes. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, un pagaidām neplānoju arī vienreiz skatīties. Nez' kāpēc liekas, ka nav priekš manis.
Cilvēks aiz manis ir nodevis asinis. This post has been edited by [c]rono: Aug 27 2008, 23:37 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, un vairs negribu, jo bail, ka sanāks, kā iepriekšējoreiz
![]() Cilvēks zem manis izskaidros, kāpēc Aven ir posti mīnusos -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Spameris, tāpēc.
Cilvēkam zem manis patīk slimas lietas. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā! leprinieki iespārda! : D
cilvekam zem manis ir "aizmugure". -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu tāda universiāla nav, bet vispār ir un dažreiz noder.
Cilvēkam aiz manis ir pilnīgi po. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ja būtu pilnīgi po tad es te neko nerakstītu
![]() Dažreiz jau gribās, lai būtu vis PO - k face the reality Cilvēks zem manīm zin, kas ir algas lapiņas -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 July 2025 - 02:27 |