![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es tāda biju, kad biju maziņa. Jo, kad man nebija internets, man pie datora nebija neko citu, ko darīt. Tādēļ spēlēju visu pēc kārtas un zīmēju uz painta. ō_ō Un, nē, es nerunāju par mīnām vai solitairi. XD Bet tagad spēlēm nav laika.
Cilvēkam aiz manis patīk ietērpties džinsu kostīmos, kas seksīgi pieguļ. Šis cilvēks ir pastāvīgais ''Džinsu stils'' klients. Džinss viņam ir viss. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nooo... noooohooo...... nohohohohohohooooo... nooooooooohohohohohohohohohohohoho... nooo... nooo....
Cilvēks zem manis ir young and sexy. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es ne tikai esmu young and sexy, bet es arī lasu Young&Sexy.
Cilvēks zem manis arī lasa Young&Sexy. This post has been edited by Sushi: Sep 8 2008, 14:27 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nee.
Cilveekam zem manis ir vienagla vai cilveeks zem vinja ir young & sexy. EDIT: vai arii to lasa, for that matter. This post has been edited by Sigfa: Sep 8 2008, 16:43 |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Laikam jau.
Cilvēkam zem manis ir stulbs vārds-Renāte -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Liek Jā.
Cilvēkam zem manis ir venēriskās slimības ________________________________________________Cik stulbs jautājums... This post has been edited by FuschichO: Sep 8 2008, 18:56 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
veselas piecas, riit laikam lecu pa logu, veel neesmu izleemis.
Cilveeks zem manis shovasar pats sev ir taisiijis vismaz katlu ar auksto bieshu zupu. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē.
Cilvēkam aiz manis šodien bija slapjas kājas. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
ne vakar ne šodien - es izlaidu to momentu, kad varēja veikt 5 minūšu varoņdarbu un doties uz darbu pa to lietu, es preferēju nokavēt darbu pa 50 minūtēm un ierasties sausām kājām.
Cilvēks zem manīm jau sāk gatavoties ziemassvētkiem -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē
cilvēks zem manis ir peldējies jūrā pēdējās nedēļas laikā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nop - nav man vēlmes aukstā laikā aukstā ūdenī līst.
Cilvēks zem manīm pēdējā mēneša laikā ir izlasījis kādu grāmatu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
bafina |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Jyyees
Cilvēks zem manis ir redzējis pingvīnu kakājam -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu bļe- trūkst vārdu. Varu tikai teikt, la izskatās pēc mirdzizlādes
Cilvēks zem manis snakker Norsk -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tas laikam bij domāts "runā Norvēģiski"..
Nē. Cilvēkam aiz manis mugurā ir pogājams apģērba gabals. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Divi apģērba gabali ar pogām, bet nevienam no tiem valkāšanai pogas ir īsti nepieciešamas.
Cilvēks aiz manis ir šogad pastaigājies augstāk kā puskilometru virs jūras līmeņa. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12 July 2025 - 19:54 |