![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Man ir laba redzes atmiņa.
Cilvēks zem manīm ir PS3 īpašnieks vai arī par tādu vēlās kļūt -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man ir tikai Puss 3 : D
cilvēks zem manis tēju dzer bez cukura. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
kā kuru reizi - vakar bez cukura, šodien ar cukuru.
drīzāk jau tā - normālo tēju dzeru bez, paciņu "tēju" ar cukuru. Cilvēkam zem manīm ir liels atslēgu saišķis, vai arī ir kaudze ar visādiem piekariņiem pie atslēgām -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ne gluži, bet man ir tur dažās atslēgas, kuras jau pāris gadus nav tikušas izmantotas.
Cilvēks aiz manis gaida sniegu -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
nē, man patīk oranžs un brūns, un tumši zaļš rudens labāk par piena krāsu, no kuras acis tā žilbst, ka nezin, kur likties.
cilvēkam aiz manis ir krāsoti mati. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā, ar semipermanento krāsu, jau sen nav dabīgajā bijuši, tikai notonēti tuvāk vai tālāk no tās uz rūsgano vai melno pusi.
cilvēks zem manis nekad nav bijuši krāsoti mati, bet plāno tos krāsot tuvākajā laikā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā / nē.
cilvēks, kurš (zem manis) smejas. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas bija briesmīgs romāns. Es bieži smejos pretīgus smieklus. Somebody shut my mouth!!! XD
Cilvēks zem manis orgasmē no Viktora Igo romāniem -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
Neesmu neko daudz lasījis, tikai Nožēlojamos slimnīcā drusku. Ausainais gan orgasmē. Tātad ir labi.
cilvēkam zem manis ir laba gaume. This post has been edited by Pakkun: Sep 15 2008, 17:57 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nez, parasti mana gaume tiek uzskatīta par absolūti šausmīgu, nekas, tātad droši, ka manējā, nevis sveša
![]() cilvekam zem manis no manas gaumes metas nelabi -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
It's awwwwrait!
Cilvēkam no manis metas nelabi. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā. :C
Cilvēks zem manis mēdz 'degustēt' produktus veikalā. |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Jūūū...
Cilvēks zem mani mēdz vilcienā aizmigt. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Reizi mūžā tik ar vilcienu esmu braucis- un toreiz neaizmigu. Bet šorīt tramvajā gan. O_o
Cilvēks aiz manis ir malkas cirtējs. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, necērtu ne vienu, ne otru malku... XD
Cilvēks zem manis māk šitig smuki zīmēt: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12 July 2025 - 12:39 |