![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nav man pat tādas nebaltā dienā
![]() Cilvēks zem manis cieš no tā, kas ir pretējs insomniai -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
vai tu domā miegainību? : D ne ciešu, ne ir.
cilvēks zem manis cieš, mokās, vārtās pa zemi agonijā no vasaras raibumiem. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hahahahaha,nav tādu.
Cilvēks aiz manis ir nemirstīgs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kā gurķīts'
cilvēks zem manis neērtos klusuma brīžosmēdz iespraust kādu "joku". -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hmm...joks laikam ir efektīvāks par dicktrick ''Break the ice''.
Cilvēks aiz manis zin dažus dicktrickus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I don't have a piu. Is that a problem?
![]() Cilvēkam zem manis patīk mirušas meitenes This post has been edited by FuschichO: Sep 17 2008, 23:11 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Labāk zombiji.
Cilvēks zem manis ir zombijs. D: |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
yup, japāna ir panākusi savu - nozombējusi mani ar anime
![]() Cilvēks zem manīm tic pasaules sazvērestības teorijai -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
Nedomaaju, ka tas buutu kaut kas sevishkjs, kam ticeet. Shit happens.
Cilveeks zem manis ljoti streso par politiku -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
par kādu politiku ir runa?
cilvēks zem manis ir pilnīgi pārliecināts par kārļa ulmaņa lēmumu pareizību. -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Neesmu pilnīgi pīrliecināts, tb nea
Cilvēks zem manis nevar saprast, kas ir cilvēks virs viņa. -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
FuschichO |
![]()
|
Nu jā. Tu esi cilvēks?
Cilvēks zem manis domā, ka esmu žurka/man ir žurka -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
žurkas drukāt neprot. un tev žurkas vairs nav. paskaties pa logu.
cilvēks zem manis šo 5dien darīs ko nebijušu. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Man tiešām nav žurkas
![]() Cilvēks zem manis ies uz Emily Autumn konci -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
sātans pas' nē.
cilvēks zem manis lepojas ar savu jauno macbook. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12 July 2025 - 02:17 |