![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE sātans pas' nē. Cilvēks aiz manis nesēž uz ābola. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man dažreiz nākas sēdēt pretīm ābolam. Sevišķi skolā.
Cilvēkam zem manis ir mazs, līks, spalvains roka -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
neesu no garo dzimtas bet nu īss līks gan neesmu, krūtis gan spalvainas
![]() Cilvēkz zem manīm ir dārznieks -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nā. Nav dārza. Bet ja būtu, piestādītu pilnu ar augļu kokiem!
Cilvēks zem manis ir dārzKOPIS. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kopju kaķa kasti no mēslojumiem.
Cilvēkam aiz manis ir daudz mājdzīvnieku. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Daudz nav- tik 2 suņi. Btw, suņi FTW!
Cilvēkam aiz manis arī patīk suņi. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Viens bija un nosprāga. Neitrāla attieksme, bet ja man būtu suns, tad liels un pēc iespējas līdzīgāks viņam. Tas nekas, ka iespējams pretīgs raksturs.
Cilvēkam zem manis patīk cilvēki ar trūkumiem un sliktām rakstura īpašībām -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
vienaldzīgi
cilvēkam aiz manis patīk negatīvā enerģija. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nope, man patiik, ja visi dejo kopā ar mani :3 un priecaajas tāpat bez iemesla.
cilveekam aiz manis patīk remonts ._. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, izņemot, ja remontē virtuvi, piemēram. Tad plītis un ledusskapjus vajag uz citām istabām stiept. Pagaišgad man bij plīts istabā un es varēju kartupeļus pie datora sēžot cept. How cool is that?
Cilvēks zem manis ir darbarūķis. This post has been edited by Kikyou: Sep 20 2008, 19:35 |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilvekz zem manis zin kadu LV industrial muziks izpilditajiem(nosaukt) -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pat ja zinātu nesauktu.
cilvēks zem manis prot uztaisīt sa(i)lto. -------------------- |
Arts |
![]()
|
Uz grīdas.
![]() Cilvēks aiz manis pateiks,cik viņam ir liels agility. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Brainsmash. Nezinu.
Cilvēkam zem manis ir baigais prieks. Nu tik baigs, ka baigi metas -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, man vienkārši ir baigais. un ne jau tas no harija portera.
cilvēks zem manis allaž lasīja/lasa obligāto literatūru. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12 July 2025 - 02:17 |