![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ne vienmēr, tomēr arī ne nekad.
Cilvēkam aiz manis šodien nedomājas. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
neesu mēģinājis tapēc nevaru atbildēt.
Cilvēks zem manīm pats sev gatavo ēst -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Savādāk jau nevar izdzīvot
Cilvēks zem manis bļaustās pie brokastu galda. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā, tā omlete ir pelnījusi sukas! par gaļas pankūkām nemaz nerunājot...
cilvēks zem manis ir bijs pie zīlnieces. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē. Mani visi šitie gaišreģi, zīlnieces un kas vēl ne nepatīk.
Cilvēks aiz manis ciest nevar sēnes. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
iznīcināma lieta īpaši jau marinētā veidā
cilvēks aiz manis nav īpaši skaidrā XD This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Sep 22 2008, 20:59 -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nu, pārmaiņas pēc esmu pilnīgi nomodā, tā ka laikam arī salīdzinoši skaidrā. Bet dienīt, redzētu jūs manu pēdējo angļu valodas kontroldarbu - kaut arī vienkārši rakstīju pa miegam, izskatās, ka lietots būtu kaut kas ne pa jokam.
Cilvēks aiz manis sabiedriskās vietās ēd burkānus! -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Skolā
Cilvēks zem manis nav cilvēks -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir gan! *graiza vēnas* ES ASIŅOJU, TĀTAD ESMU!
Cilvēks zem manis vēlās pateikties cilvēkam, kas uzrakstīja dziesmu, kas lika viņa mazulītei viņā ieķerties. XD Boy, es nevaru no tās dziesmas atkratīties. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, totāli nē.
Cilvēks aiz manis dzer tēju ar pienu Owo -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Paldies, es zinu, ko šovakar dzeršu. ¦D Man gan reizēm pēc tāda dzēriena sāp vēders, bet garšīgs...
Cilvēks zem iet gulēt nepareizos laikos. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Jup, nupatās pamodos.
Cilvēks zem manis nekad nejūtas izgulējies. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nee, tikai tad ,kad neizguljos. vai arii kad gulju par daudz, tad vispaar negribas celties
cilveeku zem manis peedeejaa laikaa moka bezmiegs |
Kikyou |
![]()
|
Bezmiegs... tā to laikam nenosaukt. Bet miegs ir traucēts, jo pēdējās trīs dienas pārāk bieži murgi rādās.
Cilvēks zem manis klausās gejisku mūziku. |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
![]() cilveeks zem manis kaadreiz ir bijis nohipnotizeets |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11 July 2025 - 20:01 |