![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
aplami
cilveeks aiz manis ir piu( a.k.a. G E J S ) This post has been edited by ETM: Aug 10 2007, 15:32 -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
This post has been edited by +Chibi+: Aug 10 2007, 15:38 -------------------- ![]() |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Taisniba ^.^
cilvēks aiz manis cheat-ojis savam boy-/girl- friendam -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vēl nē, hehehe.
cilvēks aiz manīm ienīst baložus. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
aplami, balozhi rulz, harvesteri rulz veel vairaak!
cilveeks aiz manis arii uzskata ka harvesteri rulz -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
es pat nezinu, kas tie tāi ir, bet ja tie līdzinās baložiem, tad es to ienīstu.
cilvēks aiz manis ir klaustrofobiķis -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
aplami, harvesteri rulz!
cilveeks aiz manis nav klaustafobikjis -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
nezinu, laikam jau esmu.
cilvēks aiz manis ienīst citus cilvēkus -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nē, šobrīd nē!
Cilvēks aiz mani ir zadzis būlciņas no skolas kafetērijas -------------------- No name superhero
|
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Taisnība
Cilvēks aiz manis nezin kas ir harvesters -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
es zinu tikai to, ka ivnji patiik ETM un vinjsh vinjus baro
cilvēks aiz manis ir dziedājis korī This post has been edited by +Chibi+: Aug 10 2007, 15:47 -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jā, 4. klasē
Cilvēks aiz mani ir uzkāpis krupim! -------------------- No name superhero
|
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Nope.
cilvēks aiz manis mīl mani ![]() This post has been edited by Rags: Aug 10 2007, 15:48 -------------------- Хентайная табуретка!
|
ETM |
![]()
|
EDIT: EJ DIRST!
Cilveeks aiz manis saprot manu atbildi This post has been edited by ETM: Aug 10 2007, 15:51 -------------------- Because i can!
|
Drink |
![]()
|
Pareizi ^.^
cilvēks aiz manis šodien piedzersies This post has been edited by Drink: Aug 10 2007, 15:51 -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 09:29 |