![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Yeah, laikam Franču licejā nav tādas iespējas nejēgt, i'd say.
Cilvēks aiz manis tiešī tagad kaut ko kasa. O______O itchy and scratchy in one place. XDDD -------------------- ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Eu, bet tiešām. Bet tas neskaitās- es vienmēr pie datora kasos. ;D
Cilvēku aiz manis kādreiz ir sakodis suns. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Yeah, laikam Franču licejā nav tādas iespējas nejēgt, i'd say. hmmm, laikam gan, bet man ir tādi daži labi klasesbiedri, kuri no franču valodas īpaši neko nesaprot. XD mans suns mani tikai košļā vai kožļā (nazinu kā ir pareizi ![]() Cilvēks zem manis tic mazajiem rūķīšiem, kuri krāso koka lapas katru rudeni ![]() This post has been edited by Patachan: Sep 26 2008, 20:56 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nē,bet ticu ļaunajam pedofīlam,kas apkrāsos mazas skolnieces katru sestdienas rītu.
Cilvēks aiz manis ir kkāds fīls. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, vismaz, cik es zinu...
cilvēks zem manis pazīst kādu fīlu This post has been edited by Tenma: Sep 26 2008, 23:15 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nekrofīlu.
Cilvēks zem manis zin visu html kodu no galvas -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ko vēl ne.
Cilvēks aiz manis jūt tuvojamies rudens depresiju. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nē es tikai jūtu tuvojamies pirmdienu - algu un iPhone iegādes datumu
![]() Cilvēks zem manīm šorīt agrāk par visiem pārējiem (mājās) pamodās -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā šķiet. Jau 7 biju augšā. =~=
Cilvēks zem manis ir pret kaut ko alerģisks. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Iphone?
Cilvēks aiz manis necieš Apple produktus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ļoti patīk apple produkti, gribētu sev kādu šiku portatīvo no apple. ¦B
Cilvēkam zem manis garšo kellogs produkti. :3 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
reizēm
cilvēks zem manis gribētu nostrādāt kko līdzīgu kā http://gothamist.com/2008/08/22/wouldbe_nj...rriors_arre.php -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Es varētu naktīs griezt kabeļus, lai glābtu jūs no internetakarības, un jūs visi būtu man pateicīgi par to pēc 30 gadiem. Ok, labs plāns, sākšu šonakt.
Cilvēks aiz manis nav saglabājis savu oriģinālo matu krāsu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
jap
cilveks zem manis vairak lieto datoru prieks progam neka spelem -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Spēles nav progas? T_T Pēdējā laikā datoru izmantoju firefoxam un foobaram, nekam citam laika nesanāk.
Cilvēks aiz manis ir šogad no zemes uzlasījis kādu kastani. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11 July 2025 - 13:07 |