![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tas ir atkarīgs no skatījuma. Man dark ambient, noise un industrial lielākoties liekas ļoti pozitīvs, bet, piemēram, saulainākais hiphops man liek novīst ausīm un iedzen depresijā par cilvēces nākotni.
Cilvēks aiz manis valkā zeķubikses. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Nepatīk justies kā ar pampersiem.
Cilvēks zem manis lieto pamperus -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nedomāju viss.
cilvēks zem manis sūta miegā sms -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Cik zinu, tad nē.
![]() Cilvēkam aiz manis ir talants uz austiņu(tās, kuras kabina pie empētrīs pleijera) sabojāšanu. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tīra patiesība. ^^;;
cilvēks zem manis ir nesapratnē. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Pagaidām viss šķiet saprotams.
Cilvēkam aiz manis ir bijusi kāda operācija. |
Misa |
![]()
|
nē, un ceru, ka nebūs.
cilvēks zem manis ir lohs. -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
lose
Cilvēks zem manis ir svēts -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pļlllllļļļļ''lļ''kkŗrrekš,neesu.
Cilvēkā aiz manis ir parazīts. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
NO U
Cilvēks ze-zem ma.. manis s..st...sttostās. |
FuschichO |
![]()
|
NNne-sme-sme-jies p-par man-ni
Man viena draudzene stostās, jo viņu bērnībā suns nobaidīja laikam Cilvēks zem manis klibo -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Nē. Man ir garas, stipras, veselīgas(wtf?) un spalvainas kājas. xD
Cilvēks aiz manis lieto matu želeju. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop. Tikai matu laku, lai karstumā/mitrumā mati nesāk psihot.
Cilvēks zem manis ir alkāns. |
Tramvajs |
![]()
|
Nē, es esmu cikloalkāns. Bet gribētu būt halogēnalkāns. :/
Cilvēks aiz manis šobrīd klausās kādas anime OST. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nop, istabā skan pilnīgs kapa klusums.
Cilvēks zem manis neapmeklē animeblog.lv ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11 July 2025 - 01:40 |