![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ne-e, pa reizei paciemojos gan.
Cilvēkam aiz manis ir četras e-pastkastītes. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja arī ir, tad es viņas nezinu. Forumu pastkastes skaitās?
Cilvēks zem manis grib uz mazmājiņu -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Taisnība, drausmīgi vajag.
Cilvēks zem manis katru otro dienu internetā aplūko dejojošus mērkaķus. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
wtf, nē.
![]() cilvēks aiz manis ir geeks. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
mūsdienās 'geek' definīcija ir stipri izplūdusi.
cilvēks zem manis ir provējis deksofānu. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Pat paredzētajam mērķim neesmu lietojis. ;D
Cilvēks aiz manis bieži šķauda. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Reti kad šķaudu. Bet toties vairāk elpoju!!
Cilvēks zem manis ir atradis dzīves jēgu, bet, kad alkohola līmes kritās, to atkal aizmirsa. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tramvajs |
![]()
|
Parasti, kad alkohola līmenis ir augsts, par dzīves jēgu ne prātā neienāk.
Cilvēks aiz manis ir tankā. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
būvējam, būvējam.
![]() cilvēks zem manis prpt uzvārīt rabarberu ķīseli. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Neprotu.
Kad cilvēks aiz manis gludina drēbes, tās gludākas nepaliek. |
dmonster |
![]()
|
Ja gludeklis man tuvumā, tad izgludināšu it visu.
Cilvēks zem manis izlēma aplaupīt kaimiņu, bet, atradis čipsus, atlika to uz citu dienu. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Āaaaaaaaaaaa... čipši... sakārdināji... ;_;
Nē. Cilvēks zem manis slepenībā grib apģērbties rozā kleitiņā ar sirsniņām. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mhm.
cilvēks zem manis grib L(no death note) skapī -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pakārtu. Mans fetišs ir stiprie un ļaunie puikas.
Cilvēks zem manis grib būt bagāts un ar pupiņiem, kad izaugs ©Pussīkat Dollzzz -------------------- |
dmonster |
![]()
|
Nūū, tad, kad biju jaunāks, tas ir, vakar, man bija šādas tādas domas, bet... nē... to tak' nevar. Aij, sapņi paliks sapņi.
But whatewah... Cilvēks zem manis reiz iespļāva ienaidniekam acī. Ienaidnieks neizdzīvoja. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 July 2025 - 18:14 |