![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, ienaidnieks palika bez miežgrauda!
Cilvēks zem manis māk tipināt kā balerīna. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Cienītāju aprindās esmu pazīstams kā Grāfs Vieglpirkstis.
Cilvēks zem manis reiz apmainījās franču skūpstiem ar suni. Suns pēc tam pakārās. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet esmu centusies apmierināt kaķi. Viņš ir miris.
Cilvēks zem manis ir redzējis, kā viens naida pārņemts džeks iespļauj otram mutē Tas bija vareni.... -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
k-ko līdzīgu jā, tik tās bija meitenes
![]() cilvēks aiz manis vienmēr izmazgā grīdu visā majā -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Es pat savā istabā to nemazgāju. Izklausās, ka esi čakls bērns (ja jautāji, kā piemēru minot sevi) Gribētos man ar tādam būt.
Cilvēks zem manis nesaprot, kas ir mīļums Izskaidro -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jebkurš, kas mani pazīst(u), apgalvos pretējo.
cilvēks zem manis ir iespļāvis urlam sejā. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nav nācies sastapties ar tekstiem : "A esli tebja shas uranitj" kas ir vērsti manā virzienā.
neesmu Cilvēks zem manīm šodien jūtās labi ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tieši tā! Un neskatoties ar ne uz ko citu.
Cilvēks aiz manis gan šo pirmdienu izbauda pēc pilna standarta pirmdienas scenārija. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nē, jo esmu saaukstējies un tupu mājās.
Cilvēciņam aiz manis ir bijušas bizes (ja sieviešu kārta) vai gari mati (ja vīriešu kārta). Vai arī tagad vēl joprojām ir - tas arī skaitās ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aye, jau labu laiku ir. diivaini, bet joprojaam patiik.
cilveekam zem manis patiik dziivoties pa maaju jumtiem |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šķiet, ka nav nācies uz neviena jumta būt. Bet diez vai patiktu, ja nu vienīgi būtu drošs, ka nekādi nevaru nokrist.
Cilvēkam zem manis nav zobu ar caurumiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Konkrēti ar caurumiem nav, bet ir pāris blombes no veciem labiem laikiem, kad pārtiku no šokolādes.
Cilvēks zem manis ir ēdis bebru. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ir sanācis. Nebija garšīgs.
Cilvēks aiz manis ir redzējis bebru aizsprostu. This post has been edited by [c]rono: Oct 6 2008, 16:44 |
FuschichO |
![]()
|
Kāds tos nav redzējis? Nu.. vairāk vai mazāk. vismaz puspabeigtu noteikti.
Cilvēks zem manis jūtās resns -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Reizēm... Bet tad es saprotu, ka tās ir tikai pusaudžu pasistās smadzenes izraisītās iedomas, saistītas ar skatīšanos uz metrs piecdesmit garām, neēdušām modelītēm ar trīsdesmit centimetru vidukļa apkārtmēru, un man, metrs septiņdesmit septiņi ar septiņdesmit~septiņdesmit četru centimetru vidu (atkarīgs no tā, vai ir šokolādes un slinkuma sezona, vai nav) un veselīgu saldummīļa riepiņu nav par ko stresot!
Cilvēks zem manis ir sportotājs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 July 2025 - 18:14 |