![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heh, nosacīti. Man ir volejbolskolas atestāts. Palielījos. Mani parametri apmēram kā tev ;D
Cilvēks zem manis ieteiks kādu austrumu cīņas klubu, kur neplēš ādu pār acīm=neprasa daudz naudas -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē... Ja nu vienīgi esi ar mieru uz Ventspili pārcelties.
(Tādā gadījumā es ceru, ka sevi par vali neuzskati, jo tu tāds neesi. >:C) Cilvēks zem manis ir izvirtulis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Hahāā, tieši laikā ierados. Tas man pilnībā atbilsts. Labi, neiešu jau zem brunčiem lūrēt un gar kājām gramstīt, bet uz to netiešā veidā jau velk.
Cilvēks zem manis ir uzstādijis sarakstu ar lietām, ko dzīvē grib izdarīt. Pie tam, man ar tāds saraksts ir un tam šodien piebiedrojās "tikt apstādinātam braucam ar mašīnu un, pirms policists pienāk klāt, nobļauties skaļi un skaidri "PASLĒP NARKOTIKAS!"" -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tikai ne tādos sīkumos, jo ticu, ka tas, par ko domā, var piepildīties ja ne ar tevi, tad ar tavu brāli.
Kikyou Valis? Kur? Es esmu liela un stipra meitene, nē, īsts vīrs. Es nebūt valis. Bet man tomēr nepatīk, ka bikses sēžot spiež XD Cilvēks zem manis saprot, kas ir /b/ Me:es tā arī neesmu iebraukusi -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ziiiinu! Un ļoti labi. >:3
Spiež? o_ō Man gan nē. Bet vispār svārki >>>> bikses. Gan smukāk izskatās, gan ērtāki. =w= Cilvēks zem manis dzīvo divas dzīves. |
FuschichO |
![]()
|
Hmm.. es esmu dvīnis un man ir dvīnis un.. personības šķelšanās īsāk sakot.
Cilvēks zem manis sevi uzskata par nobriedušu un viengabalainu personu -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nekad ar nē. man ir tik daudz personību, ka varētu teikt, ka nav nevienas, vai vismaz viena šaušalīgi sašķelta un haotiska
cilvēks zem manis reti iedomājas par savu rīcību sekām pirms tās ir notikušas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē, prims konkrētas rīcības es parasti paredzu n-tos notikumu pavērsienus (no kuriem tad arī viens piepildās) kā arī izdomāju, ko darītu katrā no gadījumiem.
Man patīk šahs. Cilvēkam aiz manis arī patīk šahs. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Nē, prims konkrētas rīcības es parasti paredzu n-tos notikumu pavērsienus (no kuriem tad arī viens piepildās) kā arī izdomāju, ko darītu katrā no gadījumiem. man kaut kā parasti pēdējais posms iztrūkst ![]() man šahs ne pārāk cilvekam zem manis patīk bridžs -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nē, neesmu pat spēlējusi, toties šahs gan iet pie sirds. Patīk kustināt smadzeni.
Cilvēks zem manis ir ārišķīgais, mūsdienīgais down to earth cilvēks This post has been edited by FuschichO: Oct 7 2008, 18:34 -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Down to earth cilvēks un flegmatiska romantiķe vienā personā der?
Cilvēkam aiz manis ir pārāk daudz atvērtu tabu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nu jau esmu samazinaajis pierastos 9-10 logus ar ~ 8-10 tabiem katraa liidz viduveejiem 4-5 logiem ar videeji 6 tabiem katraa
![]() cilveeks zem manis miil guleet pa dienu un straadaat pa naktiim |
Tenma |
![]()
|
Nē, neesmu pat spēlējusi, toties šahs gan iet pie sirds. Patīk kustināt smadzeni. bridžš ar liek kustināt smadzeni! pie tam liek sastrādāties ar savu pārinieku... diemžēl šāds dienas režīms nekur neder. cilvēks zem manis dzīvo citādā dienas režīmā kā gribētu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Laikam jau. Būtu jauki tikai gulēt un ēst. Un iziet pastaigāt līdz piekakātajam mežam.
Cilvēks zem manis labi izturās pret dabu un respektē to -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Plus mīnus... Trīs kilometrus uz šķirošanas konteineru neiešu, bet tīšām piemēslot un bendzīnu uz puķītēm liet neuzdrošinātos.
Cilvēks zem manis dod priekšroku Hansabankai (Swedbank, lol). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 July 2025 - 14:09 |