![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
oo nēē - tīri labi izgulējos šonakt
![]() Cilvēks zem manīm uzjautrinājuma pēc staigā uz RT un vēro cilvēkus -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Cilvēki izraisa raudienu nevis smieklus.
Cilvēka zem manis vārds sākas ar I -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēkam aiz manis patīk cieši lūkoties acīs katram pretimnācējam. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ne tik ļoti kā tev, Ksaikij. ¦D
Cilvēkam aiz manis šobrīd ir nelaba dūša. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. Bet man drusku slāpst. Laikam aiziešu pēc ūdens. Jā, es tā darīšu.
Cilvēks zem manis ienīst īmo bērnus. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Uu, īmo ģimenēs dzimst arī bērni.. XD
Bet vispār, nē, pilnīgi neitrāli. Cilvēks aiz manis domā, ka zin! -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Lol, lēni rakstu.
Es visu zinu un man vienmēr ir taisnība! Cilvēks aiz manis šodien jau ir mājās ēdis pusdienas. This post has been edited by Candyhunter: Oct 9 2008, 16:19 -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
šodien vispār neesmu ēdusi pusdienas un šaubos vai maz pie tādām tikšu.
cilvēkam zem manis ēdot krakšķ žoklis -------------------- Ēd manu ābolu.
|
xikes |
![]()
|
Atkarīgs no tā, ko ēd.
Cilvēks aiz manis ne reizi nav bijis pie zobārsta, lai labotu zobus -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Esmu, bet man vienmēr saka "fui, kādi veseli zobi, tinies prom" vai ko tamlīdzīgu, un neko nelabo.
Cilvēkam aiz manis nepatīk rakstīt īsziņas. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, man nepatīk zvanīt
mahsia oig rbg ag ao Ja? -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
hm...tu ko teici? ja jā, tad es nekā nesapratu
![]() cilvēks aiz manis gan saprata -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, ne mazākās nojausmas!
cilvēks zem manis nojauš -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
darkangel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 19-July 06 ![]() |
jataajums ko
cilveeks aiz manis ies uz melni piektdienu 31 oktobrii ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nezinu. Man nepatīk, kad tur no griestiem pil kondensējušies sviedri.
Cilvēks zem manis tikko noskatījās dažus ļoti simbolisma un nozīmju pārpilnus murgus me: kā man tādi murgi riebjās *vemj* -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 July 2025 - 06:35 |