![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nope, tur nav ko dariit.
cilveekam zem manis patiik vai kaadreiz patika Disneja multfilmas. -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ienistu disneju
cilveks zem manis vakar bij kluba depo -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ar prieku pazinoju ka talsos tāda kluba nav, te vispopulārākasi ir cherry
![]() cilvēks aiz manis nesen pamodās -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nope, pamodos 8.30
cilvēks aiz manis grib dzīvot ārzemēs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tas ir tas, ko es nemaz negribu.
[b]Cilvēks aiz manis domā, ka krabju salāti>>>rasols. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Rasols ir ar gurķiem un doktorskoju un vodku.
Cilvēks zem manis nezin, no kā viņš baidās -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
varētu tā teikt. es baidos no visa, kas var būt pietiekami neīsts un manā prātā pastāvošs, lai man pret to nebūtu iespēju cīnīties - sevis, izgāšanās, vājībām, bailēm, panikas, nlo, paranormālām parādībām utt. - nekad nezinu, kas kuru reizi tas izrādīsies
cilvēks zem manis nebaidās no savas iztēles, jo zin, ka vienmēr spēs to apmuļķot -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mana iztēle nav atsevišķa no manis. Man ar to nav jācīnās. Es esmu iztēle.
Cilvēks zem manis neko nerubī -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ну дрова я не рублю
![]() cilvrkam aiz manis pati kskatīties parodijas krievu pasakām -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Jū.. tikai ne visas ir labas
![]() Cilvēks zem manis zin visas Vinnija Pūka dziesmiņas -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja lācis būtu bite, un bite būtu es... Kas bij tālāk? Es Vinniju Pūku knapi vairs atceros. Būs jāpārlasa.
Cilvēkam zem manis ir taustāmā formātā kāda otaku cienīga manta. (Figūriņa, kosplejs, manga, vai kaut kas tāds.) |
FuschichO |
![]()
|
Nei.. ā nē, es reiz vinnēju Karasu DVD 1 daļu. Kaut kur ir.
Cilvēks zem manis skatās Welcome to NHK Me: zelts.... *spīd acis* -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Noskatijos - diezgan pasen, es to darbu skatijos ongoingā.
P.s. Gribas pazīmēties - man gan ir mantiņa paša rociņām salikts plamoss - Shin Asukas Gundams ![]() ![]() Cilvēks zem manīm zinās nosaukt Kira Yamato pirmo gundamu ![]() P.s. es gribēju to gundamu a atveda Shin Aukas .... well nvm dāvinātam zirgam zobos neskatās ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
Ei, tu piedevām neesi arī hikikomori? Taisam glābšanas akciju? Ze fun! :3 Neesmu tāds hc otaku, lai saprastu, kā var būt prieks par plastmasas gabalu, es tikai apbrīnoju, cik smalki tie reizēm ir veidoti. Dabiski, ka es vispār par Gundamiem neko nezinu, pat anime neesmu par viņiem skatījusies. Jūtos apdalīta.
![]() Cilvēks zem manis gan lieliski izprot šo fana prieku -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es neko neizprotu.
Cilvēks zem manis visu izprot -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 July 2025 - 23:58 |