![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, ja vien tur nav cipari, es to izprotu. C:
Cilvēks zem manis ir racis kapu. P.s. Gribas pazīmēties - man gan ir mantiņa paša rociņām salikts plamoss - Shin Asukas Gundams ![]() ![]() KOOOOOOOOO! ;_; Aaaaaaa, es arī gribu kādu plamo~! Viņi ir tik feini! This post has been edited by Kikyou: Oct 13 2008, 14:59 |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
neesmu un ceru ka arī tas nekad nebūs jadara
cilvēkam aiz manis sodien ir superlabs noskaņojums (sun) -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Dear diary, mood as allways- depressive
![]() Cilvēks zem manis gribētu ar mani iet larpot kurzemes purvos Jā, kā tad ![]() -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nekad!
![]() cilveks aiz manis biezi šaubās par savas ricības pareizību -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, es nekad nešaubos, pirms viss nav padarīts un tad kāds cits pasaka, ka nebija pareizi.
Cilvēks aiz manis apgūst vai jau gluži labi prot japāņu valodu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā. Apgūstu. Visai slinki. BTW man patika Gintas uzdevums nr 1. Ļooti garš. Grūti...
Cilvēkam zem manis patīk dziedāt -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tikai vienatnē. Ja man jādzied, kad kāds ir blakus, tad nu..nekas nesanāk.
Cilvēkam aiz manis ir kastrēts kaķis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Bija.
Cilvēkam aiz manis ir zināms noslēpums. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmmmm... Jā.
Cilvēks zem manis ir jau sagatavojis sviestmaizes un sulu ciemiņiem no citas planētas. |
FuschichO |
![]()
|
Viņi teica, ka šovakar viņiem citas darīšanas. Būs pašai jāapēd.
Cilvēkam zem manis sāp dupsis -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nav novērotas tādas anomālijas.
Cilvēks aiz manis šorīt brokastīs ēda šokolādi -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē, šokolādes brokastu pārslas! o_o
Cilvēks zem manis pielūdz Allahu. |
FuschichO |
![]()
|
Nē. Allāhs pielūdz mani.
Cilvēks zem manis kaut ko pielūdz. Ko? -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nevienu.
Cilvēks aiz manis katru svētdienu iet uz baznīcu. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
FAK - you got me ..... kidding - never ever been to a church on sunday, zato, ne reizi vien, esu iedzeris kadu alinu, svetdienai par godu
![]() Cilvēks zem manīm ir māņticīgs or ticīgs -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 July 2025 - 23:51 |