![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Vispār ar ļoti retiem izņēmumiem, kad pats autors man palūdz izlasīt. Cilvēks aiz manis vēro debesis -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gadās
![]() Cilvēks zem manīm zin bināro skaitītšnas sistēmu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Protams.
Cilvēks aiz manis māk galvā reizināt četrzīmju skaitļus heksadecimālajā sistēmā. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neesmu mēģinājusi, bet vismaz decimālajā man priekš tā ir pārāk maza operatīvā atmiņa
![]() cilvēks zem manis ir lieto 60nieku skaitīšanas sistēmu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nju laikam to lietojam mes visi, kā nekā pulkstenis darbojas šajā sistēma (ja vienīgi es ko nejaucu...)
cilvēks aiz manis biezi klausās vienu dziesmu uz rinķi -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, es mēdzu klausīties vienu dziesmu uz rinķi, kamēr to iegaumēju līdz pēdējai notij, bet tad to vairāk neklausos vairākus gadus. Toties šad tad uzdziedu.
Cilvēks aiz manis nekad nedomā ilgāk par sekundi, ja ir jāpasaka savs vārds vai vecums. Savu vecumu pēdējoreiz rēķināju O_o -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis var teikt dzivo pie kompja -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
xikes |
![]()
|
Nez.. ne man par to spriest.
Cilvēkam aiz manis ir teleskops -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nez.. ne man par to spriest. Cilvēkam aiz manis ir teleskops Nav. Cilvēks aiz manis zin no galvas latviešu valodas alfabētu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
xikes |
![]()
|
Tieši tā. Nav jau nekas grūts. XD
Cilvēks aiz manis to nezin. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Zinu zinu, bet neteikšu
Cilvēks zem manis vēlētos lasīt svešu dienasgrāmatu. Īstu, ne jau publisko -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atkarīgs no cilvēka... Plus mīnus viens pīpis par to dvēseles uzplūdiem, kas man nav tuvi.
Cilvēks zem manis ir pacifists. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
njez, nekad par to neesmu domajusi......laikam jau nē
cilvēks aiz manis bieži guļ diendusu -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
parasti skola
cilvekz sem manis spele mu This post has been edited by ankhu: Oct 15 2008, 17:47 -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nep
Cilvēks zem manis jūtas vainīgs -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 July 2025 - 20:20 |