![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Wrong. Es esmu nordiskais, atsaldētais cilvēks. Riebjas karstums. Patīk mērens siltumiņš vasarā un lai ziemā ir auksts, man pof- es ietīšos segā un tupēšu gultā. "NĒ" GLOBĀLAJAI SASILŠANAI!!!!
Cilvēks zem manis gribētu lai Latvijā būtu karsts kā Spānijā ... Un pazustu mums raksturīgā veģetācija -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Fuj, nē, Spānija,Itālija un tās pārējās siltās valstis kākā biksēs.
Cilvēks zem manis grib pārvākties dzīvot uz citu valsti. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jā, nebūtu nekas pretī, attur līdzekļu trūkums.
Cilvēks aiz manis māk atdarināt visus smailijus, kuri rādās kreisajā pusē, rakstot atbildi forumā (iesaku izmēģināt, pirms atbildēt) ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
protams
![]() cilvēkam aiz manis patik skatīties meksikānu seriālus -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilvks zem manis ienist dzivi ta no visas sirds -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
pilniga patiesiba
![]() cilveks aiz manis zin kas ir /b/! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
laikam jau tomēr nezinu gan......
cilvēks aiz manis perfekti runā 3 valodās -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Perfekti runāju tikai savā dzimtajā valodā.
Cilvēks zem manis neko nesaprot krieviski. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
galīgi garām
![]() cilvēks aiz manis ir redzējis vismaz 200 animes -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mhmmmmmm!
Cilvēks zem manis ir paklupis nesasietas kurpes dēļ. Man kaut kā visi vienmēr saka, ka paklupšot paklupšot ar tām vaļīgajām šņorēm, bet galīgi nav izdevies. o_ō |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man ar ne.
Cilvēks zem manis ir attention whore Me: Drīz sākšu praktizēt, saturieties >;3 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tāds jau mums katram ir. XD
Bet nē, pagaidām viss normas robežās. Cilvēkam aiz manis garšo apelsīni -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Jā, redzi? XD
Cilvēkam zem manis negaršo apelsīni -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
1) Jā.
2) Nepareiza atbilde. Cilvēks aiz manis sen nav ēdis apelsīnus -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
jā, gadus 2-3
![]() cilvēks aiz manis kautru dienu apēd kādu augli -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 July 2025 - 03:47 |