![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mani gan ir saukuši par nāru (esmu zaļa un zvīņaina), bet tomēr ne.
Cilvēks zem manis ūdenī jūtas kā zive/delfīns/valis/pingvīns This post has been edited by FuschichO: Oct 23 2008, 19:03 -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
nu ne gluzi burtiska zina bet parnesta gan
cilveks zem manis ir dzirdejis ka dzied vina vecaki vai vecvecaki dusha -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
neviens no viņiem nedzied dušā, thnx god.
![]() cilvēks aiz manis bija uz Emilie Autumn koncertu MP. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nope
cilvēks aiz manis katru vakaru skatas kādu serialu/animi pa tv -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kas ir TV?
Cilvēks zem manis ir zoomorfs -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nezinu gan.
cilvēkam zem manis trūkst uzmanības :/ -------------------- Nori Nori Nori~ |
ankhu |
![]()
|
ne..man vnk nevajag
cilveks ir dzirdejis depressive,suicidal black metal -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
jā.
cilvēks zem manis ir reperis. -------------------- Nori Nori Nori~ |
ankhu |
![]()
|
besi man vnk ara vienradzi
cilveks zem manis ir Misa -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
Nē, es esmu izmisusi 14 gadīga beibe. Kas tas ir- esmu jau tik veca, bet man bijuši tikai 25 vīrieši
![]() Cilvēks zem manis padara savu dzīvi interesantāku pats -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tas arī ir vienīgais pareizais rīcības plāns. "Mainies pats un pasaule mainīsies"
Cilvēks aiz manis netic šīm muļķībām un uzskata, ka vainīgi ir "viņi". -------------------- |
ankhu |
![]()
|
ja vini ir domati citplanetiesi tad vini ne pie ka nav vainigi..
cilveks zem manis ir redzejis max paine filmu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
Nē, nez. Kaut kādu filmu par Majoru Peinu gan. Man patika pasaka par čukčukbānīti un viņa idilles redzējums
![]() Cilvēks zem manis tik trulas filmas nav skatījies Kaut jāatzīst, ka tā labi izsmēja cilvēkus, kas uz kaut ko ieciklējas. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
esmu trulakas redzējusi
![]() cilvēks aiz manis zin visus evanescence albūmus no galvas -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē, neklausos vispār.
cilvēks aiz manis nīst hipijus. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8 July 2025 - 21:25 |