![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
atually sūdīgāks kā jebkad ....
Cilvēks zem manīm iefanoja par Churcha iepostēto video "ai wanna bīī a hippī " -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop
cilvēks zem manis pārcieš mājokļa remontu. grrr...radiatori nomonteeti un uudens tikai aukstais ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
paldiesdievam ne
cilveks zem manis visu muziku velk no neta nevis perk originalos CD,,, -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tā nu sanāk.
Cilvēkam aiz manis nav brīvlaiks. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
kā nav! ir gan
![]() cilvēkam aiz manis labak patīk shaman king nekā naruto (kur es ko tādu izrāvu?) -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
vispār jā, patīk gan labāk.
cilvēks zem manis prot ātri mizot kartupeļus. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu es nez, neesmu piedalījies sacensībās, bet man liekas, ka virkne cilvēku māk mizot daudz ātrāk.
Tātad - nē. Cilvēks aiz manis priecājās par šo nevienam nevajadzīgo pulksteņu griešanas ekstru. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ne priecājos, ne nepriecājos. Tikai piekrītu tam, kas tas ir diezgan nevajadzīgi.
Cilvēkam aiz manis mājā ir daudz augu. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
jā, bet es tos nekopju
cilvēks aiz manis pastāvīgi strīdās ar ģimenes locekļiem -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Diezgan bieži
Cilvēks zem manis jau 32h ir nomodā un nav gulējis. This post has been edited by Patachan: Oct 27 2008, 19:21 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
nē, kāpēc lai es tik ilgi paliktu nomodā?
cilvēkam aiz manis salst? -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
nezinu, es gan esmu tik ilgi palikusi nomodā, jo man neļāva iet gulēt.
jā, man salst pēdas. cilvēkam zem manis garšo žāvēti āboli -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
garso
cilveks zem manis nezin kas ir vina teevs -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
lilion |
![]()
|
Zina un var arī izrakt.
Cilvēks aiz manis aizvien vēl fano par kikyo bertas komiksiem ? -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ņeziņu tādu
Cilvēks zem manis mēdz šļupstēt This post has been edited by FuschichO: Oct 27 2008, 22:49 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8 July 2025 - 16:06 |