![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vēl nē.
cilvēks below me ir taisījis papīra puķītes -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
yap... taisnība...
Cilvēku aiz manis moka mēnessērdzība ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
moka, bet to pieredzēt var reti. tas ir ko vērts. xD
cilvēks aiz manis sviestojās. (bieži) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Pat ljoti...
![]() cilveeks aiz manis ir apmierinaats ar savu dziivi. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pārākajā pakāpē
![]() cilvēkam zem manis ir līka mugura >:] -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Taa gan, bet es vainoju seedosho darbu
![]() Cilveeks aiz manis nesvin dzimshanas dienas -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jū. kādi 3 gadi svinēts nav. pieradis jau.
cilvēkam zem manis agrāk(tagad) ir bijis jāiet pie logopēda. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
paredzeets nav bijis, bet dereetu.. es nemaaku izteikties...
cilveekam zem manis ir kraasoti mati -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nē. ^^
Cilvēkam aiz manis ir sākusies depresija. -------------------- (sun)
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nee, bet man ir garlaiciigi.
Cilveeks zem manis var ieteikt man kko izklaideejoshu...!? ( kas neprasiitu iet aaraa, un neaiznjemtu uz cietnja vairaak par 50 mb ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
aizej uz Hamletu.. bet tas prasa iet aaraa 3dienas vakaraa xP
cilveekam aiz manis ir kontaktleecas -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
jaa, ir gan...
cilveeks aiz manis aizraujas ar ziemas sporta veidiem -------------------- ![]() |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
mmm.. slēpošana - jap
cilvēkam aiz manis ir liela velme apēst torti! -------------------- Mjauu
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nē. Nemaz nerunājot par vēlo vakara stundu. Nekārojas vispār.
Cilvēkam aiz manis ātrak gribas brīvdienas. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Kur nu vēl ātrāk ? Šodien jau piektdiena,nedēļas laimīgākā diena
![]() ![]() Cilvēks man blakus ar domā ka piektdiena ir labāka par sestdienu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 22:04 |