![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ko tādu? laikam esmu kko palaidusi garām
![]() cilvēku zem manis arī vecāki periodiski draud izmest no nameļa par par pārmērīgu nekārtību istabā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Cilvēks aiz manis aizvien vēl fano par kikyo bertas komiksiem ? USODA. Ir vēl kāds, kas atcerās? You made my daaaaay~! Vispār es pēdējā laikā domāju Bertiņu atdzīvināt no pagātnes, bet es nezinu... Tagad ļoti iespējams vairs nebūs tas. Mēģināt? Nē, man tikai draud ar to, ka ja es nekārtoju istabu, tad 100% kļūšu par bomzi. Cilvēks zem manis IR bomzis. This post has been edited by Kikyou: Oct 27 2008, 23:23 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man ir jumts virs galvas un ir, ko ēst. Pārējais ir... nu... conditional?
Cilvēks zem manis zin, kur vairumā dabūt etnisko japāņu mūziku par baltu velti -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē
cilvēks zem manis arī skatās seriālu Bones. Pirmās sērijas viegli vilka uz sliktu dūšu, bet tagad izveidojusies teju narkotiska atkarība ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Turpini skatīties gorīgākus gabalus un varbūt tiksi par ārstu strādāt.
Cilvēks aiz manis iemācījās ko jaunu gatavot. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
Turpini skatīties gorīgākus gabalus un varbūt tiksi par ārstu strādāt. Esmu pārāk neiejūtīga. pēdējā laikā nav sanācis gatavot izārdītās virtuves dēļ. cilvēks zem manis ir/mācās par ārstu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nep nemēdzu, bet ja man izsistu priekšejo zobu tad gan šļupstētu
![]() cilvēks aiz manis izklaidējas kaitinot citus -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Reizēm. (:
Cilvēks zem manis smaidiņus raksta otrādi. O: |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Nekad ;D
Cilvēks zem manis pašlaik ir horny. This post has been edited by Blackout: Oct 29 2008, 15:53 -------------------- ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
nneeeeeeenormaaali..
cilveks zem mani is redzejis pale cocoon filmu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
To, kura amatieru anime OVA? Yep, pretty cool.
Cilvēks aiz manis arī pusdienu nokvernējis sapulcēs un tagad jūtas nomocīts. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Es gulēju. Piekāst visu!!!!!
Cilveks zem manis ir NEET -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nav smieklīgi. ^^;;;
cilvēks zem manis domā dzert retāk xD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
Kur nu vēl retāk. :x
Cilvēks zem manis ciena augu valsts produktus. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8 July 2025 - 16:06 |